torstai 25. kesäkuuta 2009

Asuntosäästäjä



Muutama ihminen (ainakin Mari) on kysellyt mun lomakässyistäni. Jonkinmoinen taantuma on sillä alueella nyt meneillään, mutta aina silloin tällöin muutama silmukkakin tulla tupsahtaa neuleisiin lisää. Vaikka loma loppuikin niin olen harrastanut melkoista asuntosäästöä niinkuin aina kesäisin. Maanantai-illan sentään olin kotona kun oli pakko pestä kolme koneellista pyykkiä... Tiistaina haettiin mökkirannasta vanha vene ja käväistiin mökillä uimassa, Eilen veitiin vene Attuun ja yövyttiin ja uitiin siellä. Meitä hellittiin äidin kalasopalla ja Tassulle oli isä perannut omat ahvenet. Nyt ollaan taas omalla mökillä, jossa blogikuvaaja ja -kissa lomailevat vielä pari päivää.


Silkkisukkapinaatti on nyt tässä mallissa:




Pyöröpuikko-silmukkamerkki-inhokit on kovassa käytössä ja toimii ihan hyvin. Lienee paikallaan pieni asennemuutos... Lanka loppuu kesken, mutta ens viikon lopulla on tulossa lisää!


Kierteellä ollut kirjoneuleenalku ei masentanut vaan aloitin sinnillä uudelleen. Tästä on varmaan tulossa ikuisuusprojekti mutta jostaina syystä mun on nyt pakko yrittää kirjoneuletta.





Silmukat: Jottain sinne päin, ei mallitilkkua... Puikot: 2½ ja 3. Lanka: musta on Lanettia ja kirjavat Bamboo Strompegarnia. Tää oli vaan pakko kokeilla... Mielenhäiriö, joka ei jättänyt rauhaan vaikka yritin puhua järkeni kanssa projektin mahdottomuudesta!





Kuvio on jostain ikivanhasta kirjokinnasohjeesta. Saattaa olla ettei tästä kuulu pieneen toviin jos koskaan.


Juhannuksena totesin jälleen kerran taas, ettei villasukkia ole koskaan liikaa. Ja hyvällä emännällä on tarjota varavillasukkia myös vieraille! Kaikki sukkalankajämät kuskataan nyt saareen ja niistä syntyy iloisia sekasukkia vierasvaraksi. Tosin näin laiska vieraiden kutsuja käyttää varmaan sukkansa itse...





Intsun ja Tupunan puutarhakuvien innoittamana Susu ylpeänä esittää oman juhannusruusunsa:





Täällä metässä ei yleensä menesty edes voikukka!


Ja vertailun vuoksi juhannusruusu Blogikuvaajan pihalta:






Mut siellä kasvaa hyvin myös voikukat:-)


Helteistä viikonloppua toivottaen: Susu




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!