sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

19008...


...Ryijynukkaa on tässä:



Eli 99 riviä ja 192 nukkaa/rivi. Viimeistely eli tasoittaminen ja päärmeiden ompelu jää elokuulle, mutta itse pidän tätä pääKesäYön Hullutustyötäni valmiina. Nurjalta puolelta kuvio näkyy paremmin:



Aikamoinen urakka on takana ja olen ihan tosissani ylpeä saavutuksestani. Ihan yksikseni en tätä kuitenkaan ola tehnyt... Ilman Äiti Puffan hauskaa tempausta olisin varmasti kärvistellyt kypsänä helteiset kesäpäivät puodissani ja odotellut viileämpiä kelejä. Nyt kaikki kesän hiljaiset hetket on käytetty hyödyksi enkä ole kauheasti ajatellut miten kuumaa ja kamalaa on olla töissä...


Lämmin kiitos myös kaikille, joilta olen projektin kuluessa saanut kannustusta. Moni on viettänyt hellehetkiä lankakaupan takahuoneessa juoruillen, neuloen ja seuraa pitäen...vaikka minä itse olisin vastaavassa tilanteessa liotellut varpaitani vaikkapa Vuohensaaressa vilpoisessa meressa- Kiitos Marille, Jossulle (joka tähän hullutukseen yllytti), Mekulle, Tinjalle ja Birgitalle! Ja erityiskiitokset Sinulle - KYH-Ystäväni "Neuloo Mopsien Kanssa", joka pidit monena päivänä huolen siitä, ettei nukittajan energiataso laske liian alhaiseksi! Ja teitty Äidille, joka aina soitti PP:n eli päivän puhelun ja yritti keksiä jotain ilahduttavaa (kuten et terveyskeskukessa oli kehuttu mun neulomaa pitsineuletta) ja Sytomyssykamppiskaverille Piikulle, joka lähetteli sähköposteja, joihin vastailin hitaasti...


Iltaisin olen KYHäillyt vähän pienempiä juttuja. Valmiiksi tuli Kelttihuivi:



Puikot 4½, Lanka teetee Aurea, menekki n. 35g. Napit naapurista eli Salon Napista asiantuntevan myyjän avustamana. Olisi kannattanut tehdä yksivärisestä, mutta kun tuo Aurea on niin ihanaa paljasta nahkaa vasten!


Salon Annankadulle tulee oikea käsityökatu! Lanka- ja Nappikaupan väliin avataan tulevalla viikolla Askartelupuoti Mulperi! Toivotan tervetulleeksi uuden naapurin ja onnea uudelle yrittäjälle ja yritykselle!


Tiskirättilinjalla täälläkin ollaan oltu isojen töiden oheessa. Hassua, miten tuntuu siltä, että noi pienet työt vaatii paljon enempi kuin isot. Valmiiks tuli ku kerta on aloitettu ja nyt osaan noita ruutujakin neuloa:



Puikot nro 3, Lanka Blend Bamboo.


Vietin perjantaina itseni kanssa lomanalkajaisia mökillä. Rautavaara ja Eva Dahlgren soi täysillä, lämmitin saunan, oli tarkoitus neuloa koko yö. Iltapalan jälkeen vaan kuinka kävikään? Nukkumatti tuli jo ennen puoltayötä. Aamulla heräsin aikaisin, mutta kyhäilystä ei tahtonut tulla mitään, koska Tassulla oli naishuolia... Ilkeä naikkonen ahdisteli pientä poikaa niin, että saunan lauteiden alle piti paeta! Illan "Latosaaren Lällärikissa "(huomatkaa uusi kissarotu) viettikin sitten omalla tuolillaan äiskän ja iskän seurassa:



Välillä hän uskaltautui kolmen mertin päähän syksyiselle nurmikolle:



Tassua tulee ikävä lomalla. Piti viivytellä saaressa niin kauan, että sai katin kiinni ja halattua. Vähän ehkä ikävä tulee Blogikuvaaja Karvistakin. Tein hälle lomallelähtölahjaksi kosketusnäyttöpuhelimen klähmäpuhdistuskluutin (ei kyhäys vaan muuten vaan):



Kolme kyhäystyötä on vielä kesken. Matkakässyksi otan kaksi huivia. Aamulla viimeistelin Pinaattitunikan pään- ja kädentiet. Neulon sitä sitten niin kauan kuin aikaa (ja lankaa) riittää. Voi olla että viikon kuluttua esittelen teille ihkauuden neuleluomuksen, joka on nimeltään napapinaatti! Tosin tänään tuli yksi lisäpäivä kyhäilyyn kun luulin että viimeinen päivä on perjantai ja se onkin lauantai. Voi olla, että esittelenkin pimperopinaatin jos oikein monta silmukkaa ehdin vielä lauantaina!


Tassun naishuolista huolimatta vamistui eilen Dominolapaset. Lanka: Gjestal Janne, Puikot 3,25 Knit Pro 15 cm sukkikset, Menekki 95 g. Hauska työ, joka valmistuu ruutu kerrallaan:



Heippa! Hyvää lomaa ja juurimatkaa mulle! Palataan linjoille viikon kuluttua ja Lankakauppaan tiistaina 3.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!