tiistai 16. helmikuuta 2010

Pakko myöntää…


Mä olen varmaan tuhannet kerrat julistanut korkealta ja kovaa et mun kaupassa ei ole yhtään 100% akryyliä! Ja varmaan yhtä monta kertaa mielessäni hiljaa vannonut ettei tuu olemaankaan… Tässä männä viikkoina olen montakin kertaa kuulut kysymyksen et mikä ihme on saanut mut tilamaan muovilankaa puotiini… En oo osannu vastata kun siitä on niin kauan enkä enää muista mikä juttu se oli, mikä minuun kolahti. Epäilen äkillistä mielenhäiriötä. Viime viikolla ne langat sit tuli:


 


Shcoeller&Stahl Batika.100% polyackryl (Microfaser antibakteriel). Puikot 3-4, 50g=130m, 22s=10cm. Turkissa tehty (tää valmistusmaan ilmoittaminen on mun mielestäni ihan positiivinen asia). Tuohon antibakteerisuuteen penäsin selitystä tänään ja se luvattiin myöhemmin. Ilmeisesti joku muukin on kysynyt…


 


Nätei värei ja ihan puuvillan tuntuista. Sisäinen skeptikkoni neuloi heti mallitilkun. 3½:n puikoilla tiheys oli ilmoitetun mukainen. Lanka ei yhtään narissut tai nitissyt puikoilla vaikka tarkoituksella käytin metallitaviksia. Tuntui mukavalta neuloa. Siispä tää raivopäänä akryyliä vihaava päätti et pesua se ei kummiskaan kestä ja heitti tilkun koneeseen. Pettymys oli kauhea kun pesunkin jälkeen tilkku oli alkuperäisissä mitoissaan, väreissään ja ihan nypytön!


 


Ei auta. Pakko myöntää. Mä taidan tykätä täst. Höh. 


 


No onneks samassa kuormassa muovilangan kanssa tuli 12 uutta Austermanin Steppiväriä:


 


Eiks oo ihania? Mun tekis mieli aloittaa sukka noista kaikista! Aloin vaan yhdet koska oli ihan pakko kun asiakas näytti eilen hauskaa sukanvartta ja antoi kotitehtäväksi selvittää miten se on tehty. Ja koska tänään ei ollut yhtään sukkaa kesken – pitäähän sitä aina yks sukka työn alla olla! Tällai pakkaskeleillä on hyvä neuloa Aloe Veraa ja Jojobaa – pysyy kädetkin paremmassa kunnossa.


 


Kaikkea ihanaa tulvii puotiin. Silti meikä vaan saa valmiiksi näitä:


 


Jälleen kerran taas Kipuapusukat. Koko 39, puikot 3 Knit Pro Nova Metal, menekki 87g.


 


Lähes kaikki muut yritelmäni menee purkuun, joten on se hyvä et edes sukkia syntyy. Olenkin harkinnut blogin nimen liisaamista Marilta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!