sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Blogikissa harrastaa


Moi pitkäst aikaa!


 


Äiskä on viime aikoina ollut luvattoman pitkiä päiviä poissa. Väittää olleensa milloin töissä, milloin jossain sukkakurssilla (ihanku se ei muka osais sukkia kutoa), milloin Kippailemassa ja milloin missäkin! Kyllähän mun päivissä on tekemistä ihan riittämiin, mutta välillä aika käy pitkäksi.


 


Edellisviikolla keksin, että nukkumisen, turkinhuollon ja lintubongailun lisäksi hyvää ajankulua on lukeminen!


 


Luin päivän aikana kaksi Laila Hirvisaarta, Hevosten Laakson ja Mammutinmetsästäjät. Kirjahyllyn päällä kiipeily on kans ihan mukavaa.


 


Jos vaatehuoneen ovi on jäänyt auki, voin ottaa päikkärit äiskän neuleiden joukossa hyllyllä:


 


Kuten huomaatte – meidän vaatehuone ei ole kovin siisti vaan mukavan sotkuinen!


 


Kun äiskä sit viimein illalla tulee kotiin niin mä kehrään kovasti ja olen kaveria. Mutta kello neljältä aamuyöllä kostoni on suloinen kun alan lukemaan sanomalehtiä! Sillä saa ihan mukavan metelin aikaseks ja äiskän ponkaisemaan ylös sängystä raivon partaalla. Nykyään äiskä yrittää piilottaa kaikki lehdet yöksi, mutta se hölmö ei muista ihan kaikkia juttuja – osaan lukea myös neuleohjeita!


 


Mainosten mukaan lukeminen kannattaa aina. Männäviikolla päätin sit ryhtyä opiskelemaan kieliä. Pitäähän mun tietää mitä ne kaikki puheet pakkoruotsista oikein tarkoittaa:


 


Ei tullut kiitosta…


 


Nyt me ollaan majailtu täällä Karvislandiassa torstaista lähtien. Tää on hassu paikka kun jääpuikotkin kasvaa ihan väärään suuntaan:


 


Perjantaiaamuna Susun tuulilasissa oli hieno taideteos. Jos ei tietäis tuon olevan jäätä, niin vois luulla mehiläisvahataiteeksi.


 


Hej då!


 


t. Tassu = Sivistynyt Blogikissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!