lauantai 29. joulukuuta 2007

Joululahjoja


Lankakauppiaan läheiset saa tietysti pehmeitä paketteja (halusivat tai eivät).Punainen systeemi on hartianlämmitin kummitytölle, joka aloittaa hoitsukoukussa vuodenvaihteen jälkeen. Lankana Topp Mohair ja Maija ja ohje Sandesilta "paremmaksi" muokattuna.


Ukkokulta sai vihjeen perusteella huopatossut, joista ajattelin olevan iloa "perheen" molemmille pojille. Ja kuulemma Tassukin niistä tykkää.... Ukosta en tiedä. luulen että hiirenhännät pitää saksia pois.


Ja sukkia tietty pitää olla. Meillä on sopimus, ettei aikuisille lahjoja niin velipoika sai sukat synttärilahjaksi Trekking Pro Naturasta (synttärit oli lokakuussa). Edelliset bambusukat olivat kuulemma hyvät "hajunsyöjät". Koko perhe kiittää kun iskä tulee töistä eikä maito happane kaapissa... Samasta syystä varmaan veljenpoika - 15 vee - vihjaisi bambusukista isänpäivänä. Lanka on Fortissima. Lieneekö joku tyttöystäväasia pinnalla, miettii vanhapiikatäti...


Vanhempi veljentyttö on kuulemma vilukissa ja siksi Tovesta ja Funnystä piti tehdä lapaset. Iteselleni kiva kokemus. Toivottavasti lämmittävät myös saajan "tassuja"


Äidille tietysti uusinta uutta eli kauluri MAITOLANGASTA. Sole Latte on tosiaan 100% maitoa. Valmistusmenetelmästä en tiedä, mut ottihan se Kleopetrakin maitokylpyjä joten varmaan on hoitavaa ja hyvää:-). Mukaan laitoin "pukemisohjeen" joka alkoi sanoilla "Dont Panic". vihjeen malliin sain Johannalta (http://jpuuhailut.vuodatus.net/) kuten monta muutakin tosi kivaa vinkkiä! 


Iskä ei tunnetusti koskaan tarvii mitään ja paketin avattuaan veti tuon vihreän jutun äidin mallin mukaan kaulaansa. Pikkuisen piti valistaa et se on selänlämmitin ja tehty silkkivillasta! Välillä kun se iskän selkä tuntuu kipeältä mettätöiden jälkeen. Valmiiksi tuokin tuli ennen aattoa, vaikka kuvassa on vielä puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!