lauantai 29. joulukuuta 2007

Lankakaupasta


Pitäähän kertoa hiukan taustaakin eli olen onnellinen lankakaupan omistaja! Optimaalinen tilanne naiselle, joka on rakastunut lankaan ja puikkoihinJ


 


Lanka- ja käsityöliike Anjalin Salossa on monipuolinen ja palveleva käsityötarvikkeiden erikoisliike.


 


Laaja valikoima laadukkaita neulelankoja muodostaa liikkeen perustan. Lisäksi meiltä löydät langat, kankaat ja tarvikkeet erilaisiin kirjontatöihin ja nypläykseen sekä poppanakudetta kudontaan. Lisäksi toimitamme tilauksesta esim. ryijytarvikepaketteja. Voit myös tilata meiltä valmiita käsitöitä.


 


Anjalin on yksi Salon vanhimmista liikkeistä – yli 80-vuotias. Alli Anjalin perusti sen vuonna 1926. Luopuessaan liikkeestään hän oli 73-vuotias ja uusi sukupolvi – hänen miniänsä Mirja Hento ja Anja Sakkara ottivat langat käsiinsä 70-luvun alkupuolella.


 


Vuonna 2002 oli jälleen sukupolvenvaihdoksen aika. Tartuin puikkoihin, kun Mirja ja Anja myivät liikkeensä minulle. Samalla lapsuudenhaaveeni ikiomasta lankakaupasta toteutui.


 


Lähes kuusi vuotta lankakauppiaana on takana. Arvatkaapa onko vaikeaa elää joka päivä ympärillään satoja kiloja ihania lankoja tietäen, ettei niistä kaikista mitenkään voi tehdä mallitilkkua isompaa työtä? Jotain kuitenkin syntyy koko ajan ja näiltä sivuilta löydät viimeisimmät kommenttini ja tunnelmani. Parasta työssäni ihanien lankojen lisäksi ovat ne kaikki ihanat ihmiset, joita kaupassa poikkeavat!


 


Anjalinin kotisivut löydät osoitteesta www.anjalin.net


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!