maanantai 5. toukokuuta 2008

Ekolankaa


Ekologiset ja funktionaaliset langat tuntuvat olevan päivän sana ja jokaisella valmistajalla on omansa. Nyt on sit Anjalinikin siirtynyt ekoaikaan! Tänään tulla tupsahtivat meille ensimmäiset ekolookiset puuvillat.


 


Meille tullut lanka on Sublime Organic Cotton. Se on luonnonmukaisesti viljelty ja ympäristöystävällisesti jatkojalostettu puuvillalanka. Puuvillan viljelyssä ei ole käytetty torjunta-aineita ja sen värjäyksessä käytetyt aineet ovat ympäristöystävällisiä. Lankakartasta löytyy kahdeksan utuisen sumuista pastelliväriä, joiden nimet kuten ”Rice Pudding”, ”Maize” ja ”Nutmeg” ovat osuvia.


 


  


Pitihän tämä uutuus saada puikoille jo iltapäivällä. Nuo värit (eikä puuvilla muutenkaan) ei itselleni kolahda ja tartuin puikkoihin hiukan pitkin hampain. JA RAKASTUIN! Lanka soljuu sormissa ja puikoilla unelmankevyesti. Se tuntuu ihanalta ja jopa kovaa vauhtia tikutettu sileä neule näyttää ihan hyvältä. Oli päivän kampelaverhoannos jäädä tältä päivältä kokonaan tekemättä…


 


NAM! Tää lanka on ihan oikeasti Sublime (=taivaallinen, ylellinen).


 


Huomenna ilmestyy tää:


 


  


Ja Sublime Organic Cotton on lehden tarjouslankana. Tarkemmat tiedot langasta löydät oikean yläkulman Modatarjouslokerosta. (jos mä osaan vielä päivittää ja linkittää sivun tai jos maltan olla hiipimättä sohvalle neulomaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!