sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Menneen ja tulevan viikon sytomyssytaphtumia


Vaikka viikko oli lyhyt ja siitä lyhestäkin viikosta myssykeräyspisteen pitäjä "lakkoili" yhden päivän niin mukava määrä sytomyssyjä kertyi tälläkin viikolla. Tässä kuvia:Monta surullista tarinaa olen keräyksen aikana kuullut. Näiden myssyjen tekijä oli aloittanut virkkaamaan myssyä sairastuneelle ystävälleen. Myssy ei koskaan ehtinyt ystävälle, mutta toivottavasti joku toinen saa näistä iloa ja hyötyä.


Itseltäni ei ole tällä viikolla esitellä yhtään uutta myssyä. Onneksi äiti pitää perheen mainetta yllä. Alarivin sininen ja punainen myssy ovat äidin käsialaa, keltainen erikoinen kennomalli Trallati-blogin kirjoittajalta.Lauantaina Tuula toi neljä myssyä:Joistä tämä on viikon hauskin:Ainakin minulle tämä lenkkivirkkaus oli ihan uusi juttu! Sain oppitunnin ja taas tämä uusi tekniikka vei mukanaan. Kiitos! Samaan aikaan puodissa ollut nuori nainen innoistui tekemään itselleen samanlaisen ensi kesäksi, koska tarvetta tulee olemaan. 


Juuri ennen kaupan sulkeutumista viikon keräyssaldo kasvoi vielä kahdella:Samalla kuulin että myssyjä on myös esillä Salon Kansalaisopiston Kevätnäyttelyssä. Näyttelyt ovat auki vain lyhyen aikaa joten hopi hopi! Kopsasin opiston sivuilta ajat ja paikat:


KANSALAISOPISTON KEVÄTNÄYTTELYT


Salon Moision koululla su 11.4. klo 12-18,  posliininmaalaus- ja käsitöitä sekä opiskelijakunnan kahvio ja arpajaiset.


Perniön lukiolla su 11.4. klo 13-18 ja kevätkonsertti klo 14.


Perttelin vanhalla kunnantalolla käsitöitä ja keramiikkaa su 11.4. klo 11-18.


Kiikalan kirjastossa 30.3.-23.4.


Muurlan koululla su 18.4. klo 13-19 yhteistyössä Kulttuurikahvilan ja Muurlan kotiseutuyhdistyksen kanssa.


Suomusjärven kirjastossa, ent. kunnantalo, kudontatöitä, akvarellejä ja arpajaiset  19.4. - 23.4.


Kiskon kunnantalolla kudontatöitä ja posliininmaalaustöitä su 18.4. klo 12-18


Olen kuullut, että huhtikuun loppupuolella aukeaa näyttely myös netissä, mutta käsityöt on varmasti parhaita ihan livenä nähtynä.


Muistakaahan katsoa telkkaria keskiviikkona 14.4. klo 19.20. Kanava 2, ohjelma Suomi Express!


Välillä tuntuu, että näitä myssypostauksia on ihan kaikissa blogeissa ja varmasti jokainen on keräyksistä kuullut, mutta muistin virkistykseksi Varsinais-Suomen keräyksen alkulähteille pääset klikkaamalla allaolevaan nappia:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!