maanantai 28. marraskuuta 2011

Jotain muuta ku huiveiVoi että mä olen saanut vuorokauden sisään monet kunnon selkäkeikkanaurut arvauksistanne! Kiitos! Kun tämä röyhelövillitys joskus menee ohi ja mä tuskailen varastoon marinoitumaan jääneiden röyhelölankojen kanssa niin ihan varmasti kokeilen niiden toimivuutta jonkinsorttisina siivousvälineinä. Materiaalihan on lähes kaikissa on akryyli ja muistan ihan selvästi sen ajan kun minä väänsin pompulamikrokuidusta kluuteja niin Lankapirtin Matleena värkkäsi pesimiä akryylilangasta. Pakko myöntää, että eräänä iltana minäkin salaa kävin Anttilasta ostamassa halpaa akryylilankaa pesintä varten. En oo vielä sitä neulonut, mutta arvatkaas olinko nolona kun yks asiakas näki mut?


 Arvauksista kolme meni ihan nappiin. Rannekkeethan ne:


 


Innoissani lauantai-iltana esittelin aikaansaannoksiani Karviselle ja ilmeeni venähti saman tien… Toisessa rannekkeessa oli kolme kerrosta röyhelöa ja toisessa vaan kaks! No minähän en pura, joten neuloin kummallekin kaverin vielä saman iltana. Nopeatekoiset ovat ja tosi kivat!


 


Lankana resorissa perjantaina Kashmir Artsin esittelypäivän jälkeen puotiin jäänyt Vlnika Zara (50% villaa, 50% puuvillaa, 100g=200m) ja röyhelö Can Can. Kaksiin rannekkeisiin meni Zaraa 51g ja Can Cania 38g. Knit Pron 4½ mm sukkiksilla tikuttelin menemään. Onnettoman tunarointini vuoksi röyhelölanka ei riittnäyt enää tossuihin, joten Annan luvalla julkaisen kuvan hänen mallitossustaan:


 


Ohjeet saa lankojen mukana Anjalinilta.


Kiitos kaikille päivän aikana puodissa vierailleille ja Annalle taas kerran kivasta Lankapäivästä! Teille, jotka ette päässeet paikalle vilautan muutaman muunkin kuvan mallitöistä. Lisää röyhelöideaa:


 


Jännittävää lankaa kietaisuhuivissa:


 


Omaan ”lankamakuhermooni” kolahti Blovia:


 


100% villaa kauniissa väreissä. 100g:n kerässä on n. 200m. Sopii myös huovutukseen. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta tässä voisi olla kiva vaihtoehto teille, jotka huovuttelitte Limaa pari vuotta sitten. Annalla oli mukanaan ihana jakku, joka oli osittain virkattu Bavarian-virkkauksella ja osittain neulottu. Tässä vilaus:


 


Viime viikolla aloin potemaan ankaraa koti-ikävää. Neljä edellistä viikonloppua on mennyt viipeltäessä siellä sun täällä ja välillä viikollakin. Useimmat menot on olleet ihan kivoja, mutta jossain vaiheessa tuntuu siltä, että normielämä ja ihan kokonainen päivä kotosalla olisi luxusta. Se päivä oli eilen. Lueskelin blogeja, katsoin mäkihyppelyitä, seurasin myrskyä (joka sotki mun lauantaina pestyt ikkunani sekä ulkoa että välistä) ja neuloin. Ei syntynyt tossuja mut hassu myssy:


 


Pyjamapäivän jälkeen naama ei ollut kuvauskelpoinen ja taikinakulhon päällä myssy näytti vieläkin hassummalta… 4 mm Knit Pron pyöröillä ja ihan tavallisilla sukkapuikoilla neuloin. Ohje tekstiiliteollisuudelta (suunnittelija Noon Knit ja Outi Markkanen). Lanka teetee Primavera. Menekki 86 g. Lanka neuloutuu sujuvasti ja jopa sileä nurja on ihan kivan näköistä. Tuo pitsineuleraita näyttää kyl vähän erilaiselta kuin ohjeen kuvassa… Mallissa on vähän kapusiinihatun muotoa, mutta takana on kivat laskokset.


Primavera on muuten tämän viikon tarjouksessa teeteeliikkeissä. 75% villaa ja 25% silkkiä, 22s=10 cm, 50g=115m. Tän viikon 5,95 eur (norm. 7,00)


Rannekkeet saivat Karvisen heti ideoimaan mitä kaikkea kivaa frilloista voisi kehitellä Tassulle… Me Tassun kanssa ollaan sitä mieltä, etä noin komea häntä ei mitään koristeita kaipaa. Eikä muuten kaulurikaan. Ettäs tiedät!


 


Ai juu – Onneksi olkoon Gailia! Olet juuri voittanut kerän röyhelölankaamso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:
Wingdings">.
Kurkkaappa Anjalinin Facebookista kuvia ja kerro mitä laitetaan syrjään. Mä luulen et pääset ihan itse noutamaan palkinnon… Lohdutuspalkinnon parhaista nauruista saa Kutous. Mikään vaatekappale ei ikinä ole tuntunut niin kamalalta ku ne pyllyröyhelöillä varustetut pikkupöksyt, jotka oli pakko pikkulikkana pukea päälle ku oli juhlat!


Kyl mä ne tossutkin vielä teen mut ensin tonttuilen vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!