keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mökkihöperövappu kuvinaEipä ole tarjolla vappuröyhelöä eikä edes serpentiiniä tai kuohuvaa... Vappu oli meille varsinaista ”työn juhlaa”, mutta ehdittiin sentään ihailla maisemiakin. Vappuaurinkoa:


 


Tassun Vapunvietto alkoi mitä parhaissa merkeissä:


 


Kummit toivat pojalle vappuahvenen. Kyllä kelpasi!


Iltaruskon aikaan käytiin saunassa ja uimassa:


 


Meillä päivät venyivät niin, että illalla tuli uni silmään eikä jaksettu edes viritellä grilliä. Onneksi yhtenä iltana päästiin paistamaan makkarat naapurin ulkotulilla:


 


Aamut on kaikkein parhaita. Tassu herättää ajoissa ja jos nukkuisi pidempään niin tämäkin aamumaisema olisi jäänyt näkemättä:


 


Sorsaherra on ottanut tavakseen käydä aamutorkuilla laiturilla:


 


Iltapäivän sielunmaisemassa näkyi myös päivän teema eli kaislojen polttoa:


 


Etualalla oma rakas viikonlopputyökaluni eli harava. Sekin ankarassa käytössä hajosi, mutta onneksi Blogikuvaaja Karvisen ehtymättömästä ruuvivarastosta löytyi korjaussarjaa…


 Tassukin sai sen taannoisen palkkavaatimuksensa ihan omasta verkosta! Saaliilla (=9 kuhaa ja 10 ahventa) kelpasi kyllä elvistellä muillekin Perkaaminen ei tosin ole mitään suosokkihommaa. Näillä työkaluilla siitä selvittiin:


 


Kirkkaan sinistä taivasta vasten nostettiin viiri salkoon:


 


Tosin vapunpäivänä otettiin pois. Vanha partiolainen kyllä tietää, ettei liputuspäivänä viiri ole salossa…


Lämmintäkin oli ja neitoperhosetkin (Eiku suruvaipat! Kiitos oikaisusta!) lentelivät vilkkaasti:


 


Ihmetteleekö joku vielä miks mökillä ei telkkaria kaivata. Joka ilta taivas on erilainen:


 


Alkoi Tassullakin muutaman päivän ”juhlimisen” jälkeen olla vähän turkki tyhjänä. Olisi mielellään lukenut ystävien blogeja, mutta väsähti kesken kaiken:


 


Vapunpäivän aamuna herättiin 15 asteisessa mökissä. Kylmä luoteistuuli viilensi tönön ja oli pakko nousta sytyttämään hellaan tulta ja lämpimikseen haravoimaan. Eipä jääty ilman vappupalloakaan – samainen tuuli toi meren yli meille vappupallon:


 


Vaikka olisi palloja ollut ihan omastakin takaa. Saippuakuplat auringossa on niin kauniita:


 


Toukokuu on alkanut ja mantereella näytti jo ihan vihreältä. Ja vuorokausi mökiltä paluun jälkeen tuntuu siltä, et minäkin olen jo sulannut umpijäästä… Kesä tulee ja grillauskausikin alkaa pikkuhiljaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!