perjantai 3. lokakuuta 2008

BB ja Salkkarit


Kuulostaako siltä, että meikäläinen on telkkarin orja? Kovin korkeaa sivistystä ei meikäläinen telkkarista ammenna, mutta noiden ansiosta on tälläkin viikolla pari kässyä valmistunut.


 


Ensimmäinen oli ”Salkkarit-hartianlämmitin”. Sen tein tilauksesta ja se häipyi puodista ennen kuin todistusaineistoa ehdittiin tallentaa kameralla. Luulin, että alkuperäisestä mallikappaleesta olisi kuva mut se on jossain kummassa formaatissa jota tämä vuodatus hylkii… Joka tapauksessa siihen meni kaksi kerää pinkkiraidallista Mohair Luxia. Lämmittimen nimi juontaa juurensa edelliskesään, jolloin yksi asiakkaani tuli puotiin äidiltään perimänsä koinsyömän hartianlämmittimen kanssa ja pyysi tekemään samanlaisen ja ohjeen. Täti oli nähnyt Salkkareissa jollain nuorella tytöllä samanlaisen… Näitä tehtiin moneen joulupakettiin jo viime vuonna – helppo, nopea ja menee vähän lankaa eli suht´ edullinen lahja… Oma hartianlämmittimeni on käytössä lähes päivittäin, mutta se on sen verran kulahtanut ja Tassukin on sitä käsitellyt, joten enpä taida siitä kuvaa laittaa.


 


Karvinen inhoaa BB:tä sen verran, että ei siedä olla samassa huushollissa tai ainakaan samassa huoneessa tämän Subin idioottiohjelman kanssa. Minä sen sijaan tunnustaudun tirkistelijäksi, joka ohjelmoi iltansa BB:n mukaan (sitä extraa en kyl ehdi kattomaan). Viimeistään kymmentä vaille kymmenen tällään itsen sohvalle katsoakseni kakkoselta uutiset ja siiten vaihdan Subille… Mutta ilman BB:tä olisi varmaan blogikuvaaja edelleen lakossa varpaat jäässä. Näitä BB-sukkia ei siis tarvinnut neuloa ollenkaan salassa ja ne valmistuivat juuri sopivasti nimpparilahjaksi:


  


Lanka: Hjertegarnin Bamboo Strompegarn (Tassu söi vyötten =auttoi neulomisessa, mutta muistaakseni siinä on 60% villaa, 25% Bambua ja loppu polyamidia)


Koko: 41-42


Langan menekki: 73g


Puikot: 2½


 


Eilen sitten testailtiin uutta kameraa ja tässä vielä muutama kuva Clapotiksesta in action:


 


 Onhan se iso… Eikä kutita eikä pistele yhtään! Tää on taas sellainen lanka, josta Susu tahtois jotain itselleen (toi väri ei oo mun). Kukahan neulois?


 


P.S. Salkkareita katson vaan keran viikossa. Ei siks etten haluis mut kun mä eläydyn niihin juttuihin niin et verenpaineet nousee pilviin. Välillä soitan Salkkareiden jälkeen äidille ja kysyn mitä siinä tapahtui...


 


Tulipahan tunnustuksia...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!