maanantai 25. toukokuuta 2009

Kuvapläjäys Vuohensaaresta


Viime tiistai-iltana oli Salon Seudun Kädentaitajien tapaamisessa teemana kesäiset käsityöt. Olin innoissani, koska teematapaamisen paikkana oli Salon Kaupungin virkistysalue Vuohensaari! Tyystin ulkopaikkakuntakaisena en ole aikaisemmin Vuohensaaressa käynyt - aina tuntuu olevan töiden jälkeen kova kiire kotiin... Vaihtoehtoinen tapaamispaikka oli sovittu (säävarauksella) Cafe Saloon.


Aamu valkeni harmaana, tuulisena ja sateisena. Minä kuitenkin toiveikkaana katselin säät ja pakkasin mukaan sadetakin, villapaidan, ryynimakkaraa, sytykkeitä, kameran ja tietty villasukat...Ai niin ja kässypussin!Matkalla Vuohensaareen. Tuuli puhaltaa sadepilviä pois.


Päivän mittaan sain muutaman viestin että kylmän ja sateisen sään takia kokoonnutaan kahvilassa ja kuulin myös joidenkin menevän Vuohensaareen joka tapauksessa... Siispä molemmissa paikoissa oli hyvää seuraa tiedossa ja minä ulkoilmaihmisenä tietenkin päädyin Vuohensaareen!


Lähdin ajoissa ja opettelin käyttämään kameraa:
Sain mukavaa seuraa (kysyin saako kuvan julkaista eikä kukaan kieltänyt joten...)Kyllä siellä käsitöitäkin oli mukana:Kuvassa Marin kesäkassi ja Tuomen patalappu.


Itse taisin unohtaa koko kässäkassin ja keskittyä lentokalojen kalastamiseen Marin blogikuvaajan kanssa sekä makkaranpaistoon...Unohdin ottaa kuvan käristyvistä makkaroista, mutta tässä jälkihiillos:-)


Eväiden nauttimisen jälkeen saimme kivan Vuohensaariesittelyn konkarilta. Suuret kiitokset!Merellisessä maisemassa oli myös paatteja:Tämä kuva on "must". Aluksen nimi on Alli ja mun puodin on aikoinaan perustanut Alli Anjalin...Oivaltavaa kierrätystaidetta...Soluasuntoja linnuille.


Aika kului liian nopeasti. Montaakaan silmukkaa ei syntynyt, mutta kivaa oli! Kiitos kaikille seurasta! Ruokakauppaan en sit kerinny...


Yhtä mukavaa tulee varmasti olevan Kädentaitajien reissulla Fiskarsiin kansainvälisenä julkineulontapäivänä 13.6. (lauantai). Mukaan mahtuu vielä ja mukaan saa tulla vaikka ei olisikaan jäsen. Jos kiinnostaa niin käy vilkaisemassa Kädentaitajien blogista tai käy Anjalinilla, jossa voit nähdä matkaohjelman kokonaisuudessaan ja ilmoittautua mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!