keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Väistämistekniikkaa


Onkohan muillakin taipumusta väistellä asioita, joita olisi pakko tehdä? Mä olen siinä hommassa tosi taitava. Niin taitava, että pystyn ihan hyvin selittämään miksi teen jotain muuta kuin sitä mitä oikeasti pitäisi. On hyödyllisiä asioita, tilanteeseen sopivia juttuja, tarpeellisia, tärkeitä ja vaikka mitä selityksiä joilla rauhoitan huonoa omatuntoani (laiskana en juuri myönnä olevani), koska kaapissa odottaa perehtymistään tää:


 


Sunnuntaina olisi ollut hyvä päivä. Mutta kun piti siivota kirjoituspöydän laatikoita:


 


Olihan se tarpeellista – edellisen kerran ne on siivottu kolme vuotta sitten kun odottelin perheenlisäystä, joka nykyään toimii apurina ja projektipäällikkönä kuten kuvasta näkyy.


 


Sitä paitsi joskus se joulusiivouskin on hyödyllistä aloittaa!


 


Sunnuntai on sopiva päivä ulkoiluun – koska kotirannalla tuuli ilkeästi niin päätettiin tehdä kävelylenkki jokirantaan ja samalla tarkistaa se kuuluisa riippusilta, ex-kaarisilta:


 


Vaikka kuka enää muistaa Turusta Myllysiltaa kun David ja Victoria on käyny täällä… Onneks Turku pysyy kuitenkin koko ajan uutisten pääkohteena!


 


Pitihän aurinkoisen sunnuntain vuoksi myös Blogikissan päästä ulos:


 


Ulkoilu tekee turkille ja massun toiminnalle hyvää


 


Maanantaina olisi ollut mainio veroilmoituspäivä,  mutta kun oli Kädentaitajien kukkailta. Tosin vielä päivällä sanoin ettei semmoiset rehut kiinnosta mua tippaakaan, mut äkkiäkös sitä naisihminen takkinsa kääntää!


Tällaisen kimpun rakentamista saimme seurata ja samalla saimme monta tärkeää vinkkiä mm. kukkien säilymiseen.
Tiistainakin…mutta kun tiskikone oli täynnä syömistyökaluja niin oli mainio ilta siivota lusikka- ym laatikot… Ja onhan se Tassunkin mielestä paljon hauskempaa kuin paperihommat!


 


Kässyissä toimii ihan sama väistelytekniikka. Sinistä alpakkaa pitäisi neuloa koska aikaa on enää viikko.


 


Vaan mitä teenkään:


 


Onhan sytomyssyjen tekeminen tärkeää Onhan uuden Rowanin kierrätyssilkkipuuvillaviskoosilangan kokeileminen hyödyllistä. Pitäähän mun saada siihen tuntumaa ja sytomyssy on paljon fiksumpaa neuloa kuin pelkkä mallitilkku. Eik vaa? Ja kun Marjutin blogissa oli toi mallikin ja linkki ohjeeseen ja kivaltakin se näyttää ja Piikukin sitä kehui…


 


Ja koska tällä hetkellä ei ole montaa sukkaparia meneillään yhtä aikaa niin voi ihan hyvin aloittaa toisen sytomyssyn. Lankahan on jo testattu mut vaan virkaten. Neulomisominaisuuksia on kans fiksua kokeilla ja kun näin keväällä tuo lehtikuvio alkaa aina puhutella niin… Seli seli.


 


Ens viikolla sitten neulon Alpakkaa yötäpaivää ja veroilmoituksen jätän viimeisenä iltana...


 


P.S. Ja sit huomenna torstaina olis noi kaikki teeteelangat puodissa miinus 20%. Tuota yllämainittua Alpakkaa, Cacao-lenkkimohairia, Elegant silkkivillaa höyhenenkevyihin pitsihuiveihin, maissilanka Popparia, Maxia virkkaukseen, yleellistä Aureaa ja vähän Primaveraakin ihan vaan kevään kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!