keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Sukat ja muuta iloista


Mä vanhenin maanataina taas vuodella. Musta se on asia, jota ei kauheasti kannata mainostaa. Oikeastaan mä olen ihan syytön siihen asiaan muutenkin. Sen asian kanssa taitaa olla enemmän tekemistä meidän äidillä ja isälläSilmänisku


Kyllä silti tuntui mukavalta kun sain heti aamusta mukavan puhelun ystävältä ja pitkin päivää tekstareita ja nettikortteja. Ja lahjojakin:Ellulta viinipullon omakuvalla ja kissa-avaimenperän, jonka avulla tämä kassialma löytää avaimensa helpommin. Neuloo mopsien kanssa oli hetken harkinnut lankakaupan lahjakorttia, mutta päätyi heinoon ranskalaiseen punaviiniin... Eilen postipoika toi jännittävällä postileimalla olevan kuoren - synttärikortti Fifiltä Ranskasta! Merci!


Äidiltä ja isältä (heh heh) ryppyrasvaa! Arbutinia, joka estää kesäauringon aiheuttamat pisamat. Toimii - olen tätä jo pari kesää käyttänyt. Äiti oli pitänyt korvat auki kun äitienpäivänä puheltiin kaffemukeista:Nyt mullakin on tämä neulojan unelmamuki, jota olen monessa blogissa kadehtinut. Kiitos!


Ilapäivällä Mari poikkesi puotiin. Hän ojensi mulle tutunnäköisen tummansinisen lahjapussin... Jännittyneenä avasin... Arvatkaapa mitä sain lahjaksi Sukka-Marilta?Ihanat! Mä tykkään näistä ihan hurjasti! Värit on just mun, koko on just mun ja tuo eriparisuus kertakaikkiaan riemastuttavaa. Mä olen ihan otettu näistä. Kiitos!


Blogikuvaajalle tuli heti huoli et mistä mä teidän kumpi on oikean ja kumpi vasemman jalan sukka... Mari ehdotti, että sovittais et kun mä nousen "väärällä jalalla" niin sininen sukka olis vasemmassa jalassa ja siitä Karvis heti tietäisi millä tuulella sitä ollaan... Mut mä olen harvoin huonolla tuulella herätessäni (paitsi jos joku alkaa heti puhumaan mulle) ja jos vaikka olisinkin, niin nämä sukat saa heti hyvälle mielelle...Synttäri-iltana Mari ja Poika olivat Turussa ja navigoivat meille. Poika tuli leikkimään Tassun kanssa. Kivaa oli. Leikkien jälkeen Tassu oli ihan poikki...Huh huh - olipa rankat bileet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!