maanantai 2. elokuuta 2010

Neuloo Mopsien Kanssa: KYH-loppuraportti


KYHäily-ystäväni Neuloo Mopsien Kanssa sai kaikki omat KesäYönHullutuksensa valmiiksi jo etuajassa. Jo ennen mun lomaani (23.7.) kuvattiin viimeiset kaksi valmistunutta eli hihatin (lankana Soon ja Korall).


 


Myöhemmin tämä hihatin tulee saamaan seurakseen topin lohenvärisestä Korallista.


 


Ja ettei totuus unohtuisi niin mopsikorun kaveriksi vielä yksi Baktus-huivi teeteen Aureasta: 


Yhteenveto:


 


Mainioita koko kesän hauskimpia pompulakluutuja 15 kpl:


 


1 vaalean punainen


7 vihreää


4 mustaa


3 violettia


 


Näitä me vielä kiitellään kun joulusiivousta tehdään (ja meikäläinen jo ensi viikolla, kun lopetan tämänkesäisen boheemielämäni ja alan asumaan kotona).


 


Baktuksia yhteensä 4 kpl:


vaaleanpunainen villasekoite, punainen bambu, keltainen sokeriruoko ja edellä kuvassa oleva silkkialpakka.


 


Virkattu pioneeritiskirätti 1 kpl


 


Huovutettuja alusia 3 kpl (2 pyöreää ja 1 suorakaide Alfasta, joka ei kuulemma huovu kunnolla vaiks kuin kuumalla pesis).


 


Lisäksi 1 tassutin, 1 hihatin (kuva yllä), 1 nuttu pöölssistä ja 1 bolero.


 


Mun laskujeni mukaan tässä on 27 KesäYön Hullutusta! Huikeaa eikös? Hullutustöitä piti siis aloitella joka päivä kesäkuun alusta Juhannuspäivään asti eli yhteensä 26 kpl. Ja valmiiksi ne piti saada heinäkuun loppuun mennessä. Jos kerran valmiita onkin 27 niin onko tämä tulkittavissa niin, että Neuloo Mopsien Kanssa on ollut ylikunnossa? Diskataanko hänet ylimääräisen valmistuneen vuoksi? Vai voikohan hän luovuttaa sen ylimääräisen valmistuneen jonkun muun ”Hullutustilille”? Jos, niin mä olen ihan vapaaehtoinen vastaanottaja...


 


Vaan eipä ihme ollenkaan. Johonkin sitä vauvanodotusjännitystä on ollut pakko purkaa – Mirkkumopsi sai pikkuisen Meeri-vauvan viime viikon lauantaina! Onnea koko perheelle!


 


Tämä bloginpitäjä on lomaillut kymmenen päivää ja siitä viisi päivää matkustanut juurilleen. KYHäilyä ei sinäkään aikana ole unohdettu. Loppuraportti ja lomakuulumiset tulossa lähipäivinä. Huomenna arki alkaa ja se tuntuu ihan mukavalta sekinHymy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!