sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Autollinen sytomyssyjä


Perjantaina ja lauantaina myssytulva sen kun kiihtyi. Onneksi pikku Rypäleeni on "tilava perheauto" ja kaikki mahtuivat kyytiin! Pidemmittä höpötyksittä kuvia perjantailta:
En malta olla laittamatta lähikuvaa Sesilen taidokkaista koristeista:Moni on lahjoittanut lankaa myssyjä varten ja näiden myssyjen langat toi Neuloo mopsien kanssa, joka itsekin on tikutellut kymmenen myssyä.


On ollut tosi pysähdyttävää kokea ihmisten sydämellisyys ja auttamishalu. Puodin lahjalankakoriin on tuotu lankoja ja haettu niitä ja taas palautettu sytomyssyiksi muuttuneina. Moni on tyhjentänyt lankavarastojaan ja moni on hankkinut myssylankaa varta vasten.


Jossu on taas pistänyt tuulemaan ja innostanut monet kurssilaisenakin talkoisiin. Perjantai-iltapäivänä hän toi puotiin 45 myssyä, joista omatekemiä oli 14!Lauantaiaamulla Maija-Liisa toi taas lisää neulomiaan:Maija-Liisa on tehtaillut myssyjä urakalla ja vienyt niitä suoraan Tyksiin. Nämä myssyt on tehty Anjalinin lahjapuuvilloista. Miten ankean näköisistä lankakeristä onkin tullut noin kivan näköisiä!


Jos et ehtinyt tähän "lastiin" tuomaan omia myssyjäsi, niin ei hätää. Maija-Liisa lupasi poiketa puodissa ennen seuraavaa Turunkeikkaansa ja viedä myssyjä mukanaan. Keräys siis jatkuu ja Ystävänpäivähän voi olla joka päivä!


Ritvaa olinkin jo vähän odotellut... Lauantaina hänkin poikkesi puotiin myssykassinsa kanssa:Ja lisää... Kiva oivallus "pakata" myssyt. Pidetäämpä mielessä!
Vielä yksi ehti kyytiin sulkemisajan jälkeen:Mutta kuten sanottu - kaikki Tyksiin tehdyt myssyt toimitetaan varmasti perille myös jatkossa!


Nolona tunnunstan - itse en ole tällä viikolla saanut aikaiseksi ensimmäistäkään! Olen vaan ihaillut muiden tekemiä kauniita sytomyssyjä ja kuvannut niitä. Välillä melkein itkettää kun joku tuo myssyjä ja vähättelee tekemisiään kysymällä et "kelpaakohan nää nyt... "tai "nää on nyt vaan... " Ajatus on tärkein ja on mukavaa, että on paljon erilaisia, eri värisiä ja eri kokoisia.


Myssyjen lisäksi oma viikkoni on vierähtänyt nettiiasioiden kanssa tapellessa. FB ei suostunut yhteistyöhän ja viime postaus täällä Vuodatuksessa sai aikaan roskapostitulvan! Jos vielä tapahtuu niin ni on kai pakko ottaa se sanavahvistus käyttöön, vaikka se onkin hankala... Kiukuspäissäni olen voinut poistaa vahingossa myös ihan asiallisia kommentteja. Jos näin on käynyt niin olen tosi pahoillani!


Piiku haki eilen Käsityö-Elisaan viedyt myssyt. Niiden kuvat löytyvät Facebookin sivulta.


Huomisaamuna viemme kaikki myssyt Tyksiin.


Kiitos kaikille kampanjassa mukana olleille ja erityisesti Piikulle käytännön järjestelyistä ja kampanjakaveruudesta!


Ja Hyvää tiistaista Ystävänpäivää jo etukäteen kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!