perjantai 10. huhtikuuta 2020

On ilmojaki pidelly ja yks huivi

Koko talven odotin lunta. Yhtenä maanatai-aamuna en ollut uskoa silmiäni, kun avasin kaihtimet!
Maa valkoisena ekan kerran tänä "talvena"!

Vaikka nyt luulisi olevan aikaa neulomiselle, niin jotenkin se ei vaan maistu. Olen tehnyt itseni kanssa jo päätöksen, että katson uutiset vaan aamulla ja illalla. Yhtenä päivänä mulla oli koko päivän sekä radio että telkku auki ja illalla olin ihan varma et nyt se viirus on minussa! Kaikenlaisia tuntemuksia. Ihanku olis kuumetta...onkohan kurkku kipeä...silmiä kirvelee ja ties mitä!

Yhden huivin kuitenkin olen saanut valmiiksi. Tämänkin piti olla messuille...
Lankana teetee Rainbow Colibri, puikot 4 mm ja koko kakku meni.
Kakussa lanka oli jotenkin levottoman näköistä, mutta neulottuna onkin ihan kivan näköinen. Ja mukavan tuntuinen.
Korona-alun jälkeen hamstraus on laantunut. Meillä puoti on edelleen pidetty auki. Ollaan vuorotellen töissä ja silloin tällöin joku uskaltautuu sisälle. Turvaväliä pidetään ja kloritella kuurataan kahvoja ja pintoja. Puhelin soi aika usein ja muutaman kerran olen saanut ilahduttaa kotikaranteeneissa olevia viemällä lankaa rappusille!
Tassu on sitä mieltä, että "etätyöt" on ihan mukavia... Oltiin nimittäin kokonaista neljä päivää peräkkäin saaressa. Laatupäällikkö vahti, kun etäilijä tikutteli pellavahuivia tuulen suojassa mökin takana.
Sitä aina toivoo, että voisi viettää enemmän aikaa saaressa. Nyt kun oli tilaisuus, niin eipä siitä oikein osannut nauttia. Turvallinen olohan siellä oli kun ei tarvinnut miettiä tartuntoja, mutta superkuu ja kaikki muut ajatukset pitivät hereillä öisin. Talviturkki tosin tuli viskattua 3,2 asteiseen mereen ja ranta siivottua kaislamöhnästä..

Kuun vaihteessa oli kässämessut netissä ja nyt pääsiäiviikonloppuna facessa on osta verkosta -tapahtuma. Tuntuu, että nykyään kaikki tapahtuu vaan verkossa ja somessa. Minäkin sitä yritän opiskella - sillä seurauksella, että puhelimsetani hävisi puodin instatili enkä mitenkään keksi miten sen saa takaisin! Hyvä minä. Tämä blogiparkakin on ollut heitteillä monta viikkoa, mutta sen salasanan sentään muistin!
Näihin maisemiin palaan huomisiltana töiden jälkeen. Lankalauantainahan puodin pitää olla avoinna oli sitten tilanne mikä hyvänsä! Pääsiäispäiviksi luvataan tosin rankkasateita... Käsityön kanssa lepakkotuolissa istuen voinkin viettää pyhäpäiviä tutkailemalla mistä kohdista mökin katto vuotaa :)

Hyvää Pääsiäistä ja yhtä positiivisia fiiliksiä ja terveitä päiviä teillekki!


4 kommenttia:

  1. Ilosta Ja Aurinkoista Pääsiäistä Sinulle.

    VastaaPoista
  2. kutoo mopsien kanssa10. huhtikuuta 2020 klo 13.50

    Sä olet niin reipas ja rohkea! Yksin mökillä päivätolkulla ja puhelimessa ei ole sun koko maailma. Tämä aika on haastava, kenellä mitenkin. Mä olen kriljoona kertaa siunannut sitä, että teen jotain vaatimatonta langoilla ja puikoilla, siihen hommaan saa upotettua harmitukset ja muut ---tukset. Ilman kässyä olisin varmaan kalvanut hampailla nahat sormistani, pesen käsiä normaalistikin, nyt vaan normaalisti potenssiin ainakin 10, eikä koko aikaa voi olla tassut rasvassa.
    Koska huomenna on lankalauantai, niin mää tulen ainakin lankaostoille, alkoi kiinnostaa se silkkilanka ja yks muu, niin että huomiseen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!