keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Pari pipoa ja yks pipi

Mihin aika häviää? Kolme päivää sitten blogi täytti vuosia enkä muistanut asiaa ollenkaan! Onko kolmetoistavuotias teini-iässä? Ei huvita eikä kiinnosta? No kun muistelen noita alkuaikoja, niin bloggaaminen oli tosi jännittävää ja hauskaa. Vanhoja posteja lukiessa välillä naurattaa itteänikin. Onko bloggaliu jo "so last season"? No en tiedä, mutta oon niin vanhanaikainen, että jatkan tätä harvakseltaan ja olen iloinen kaikista kommenteista nykyään ja vuosien varrella. Välillä tulee mieleen et vois lopettaa, mutta just silloin kuulen jonkun "lukeneen blogista". Ihanaa että ootte!

Pipot tuntuu nyt olevan suosittuja. Tärkeetä on, ettei lanka kutita tai pistele. Katian Merino Sport on just The Pipolanka.

Ohje alunperin teetee Saralle. Resorissa puikot 4,0 mm Zing sukkikset ja sen jälkeen 5 mm CraSy Triot.  Ovat muuten tosi näppärät pipopuikot! .Menekki pikkasen päälle kaks kerää.

 Tupsu tutuu kans olevan must. Jos ei haluu kieputellä tupsua itse, niin tekoturkistupsu on näpppärä vaihtoehto. Meneekö se niin et "pipo ilman tupsua on niinku hernesoppa ilman sinappia"?

Joka tapauksessa tää oli niin kiva, et päätin ittelleni tehdä just samalla mallilla mun värisen eli punaisen. Langat on jo kotona varattuna! Lenkkipipoa tarvitaan ainakin kaks kertaa, koska perinteinen uudenvuodenlupaus on tulossa. 

Tupsusta tuli mieleen... Oon aika monta kertaa vitsaillut, et koirat (!) on parhaimpia asiakkaitani. Tälläkin viikolla sain tehdä tupsuhärvelillä uuden tupsun hirmu kalliiseen kaupasta ostettuun merkkipipoon, koska perheen koira oli "tykännyt" sen tupsusta. Pikkasen oli säätämista et löydettiin oikea sävy, mut onnistuihan se. Lähetän tässä virtuaaliset jouluherkkutikut kaikille koirille, jotka tärvelevät lankoja ja varsinkin puisia puikkoja!

Mohair yhdistettynä muuhun lankaan on kans tulla tupsahdellu vastaan vähän siellä sun täällä. Niinpä minäkin... Tuloksena myssy nimeltä "Tilaa ajatuksille":
Lankana teetee Helmi ja mohairina Katian Mohair 50 Shades. Molempia meni kerä. 4 mm Zingin pyöröillä tikuttelin. Toi Katian mohair on tosissaan nimensä veroinen... 50 väriä, joista valita!
Tupsu tietenkin...
Oma joulunodotus on mennyt vähän niin ja näin. Lahjattomasti. Huoli on ollut Koronasta ja Blogikissan terveydestä. Sokeriarvot on ollu pilvissä, vaikka miten olen yrittänyt hoitaa ja antaa oikeanlaisia ruokia. Etäpäivinä Tassu on edelleen jaksanut hoitaa hommansa,vaikka varmaan on ollut tosi kipeänä. Puhumattakaan, että kiusasin sitä "joulusukilla". Tassu kesti piinan kuin mies vaikka veettikin ankarasti.

Eilen Tassu oli Kaarinassa hammaslääkärillä. Pikkasen pöllyissään ja monta hammasta köyhenpänä tämä blogimme ja pienen perheemme tärkein tyyppi palasi kotiin.
Illallla jo pappan ahvenet murskana menivät ja pehmeä pussiruokakin. Kipulääkettä ja antibioottikuuria pukkaa. Tänään jo paljon reippaampana! 

Ehkäpä se joulu tulee sittenkin.

3 kommenttia:

  1. Kauniita pipoja ja toivottavasti Tassu voi jo paremmin.
    Oikein tunnelmallista ja rentouttavaa Joulua teille.

    VastaaPoista
  2. kutoo mopsien kanssa24. joulukuuta 2020 klo 8.23

    Me näemme melko usein, olemme yhteydessä muutenkin, mutta silti blogi on aina kiva, hauska ja odotan sitä ja kurkin sen ilmestymistä. Lue rivien välistä pyyntö : älä lopeta!
    Ihanat pipot! Tulisipa kylmää ja pipon tarve ja lunta kuin jälkiruoaksi!
    Tassu on sitkeä sissi, valitettavasti niin eläimillä kuin ihmisilläkin aika alkaa tehdä tekojaan. Eläinlääkäri sanoi poistettuaan lemmikkieni hampaita, että eläin pärjää ja saa syötyä vaikka ilman hampaita.
    Hyvää joulunaikaa sinulle, Karviselle, Tassulle ja "old and faithful" eli vanhemmillesi!

    VastaaPoista
  3. Voi Tassu ressukkaa; sukat jalkaan ja hampaita pois. Ei oo lokoisaa kissanelämää tuollainen. Onneksi osasi kaiketi potkia sukat pois ja kyllä ne hammasasiat nopsaan paranee ja ruoka maistuu. Varsinkin ne affenet, maistuis mullekin.
    Hyvää joulua koko poppoolle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!