perjantai 11. joulukuuta 2020

Step Merino -huivi

Steppi nyt on ollu kautta aikain yks mun suosikkisukkalangoista. Mut Step Merino? Ilman vahviketta ja muodikkaasti kaakkuna. Vähästäkin tämä kaavoihin kangistunut oli pikkasen skeptinen. Kerjäsin sit näytekerän... Ja rakastuin! Kuten myös laatupäällikkö blogikissa Tassu:

Puikoille 4 huitasin 7 silmukkaa ja pistelin menemään fiiliksellä. Oikeaa ja ainaoikeaa ja sippeliä pitsiä vähän niin ja näin. Oikeesti pitkästä aikaa HUVITTELIN neulomalla!

Pitsikaavion otin teetee Asustelehden kansikuvahuivista. Lisäsin silmukoita oikealla puolella reunoissa ja keskellä ja nurjalla pelkästään reunoissa. Mukavan kokoinen tuli: Leveys yläreunasta 150 cm ja korkeus keskeltä 50 cm. Eikä kutita!
Valmiin huivin kastelin kädenlämpöisessä etikkalla maustetussa vedessä läpikpotaisin, ennekun otin pingotusraudat esille... Joku muukin tykkää ku mä!
Speksit: Lanka Step Merino (100 g, 400 m) ja Puikot 4,0 mm 80 cm Zing pyöröt. Menekki 1 kerä.
Joulu on tulossa, mutta mulla ei oo yhtään semmoinen fiilis. Tassulle ostettiin sentään joulukalenteri. Hepulissa avasi ekan luukun. Pyöritteli sitä kummallista vihreää kimpaletta vähän aikaa pitkin lattioita, mut ei syönyt. Ei se silti hukkaostos ollut. Kalenteri toimii ihan kelvollisena makuualustana:

Koska korona ja kaikilla kaikki kurjaa, niin pitipä siitäkin keksiä joku posi: Visiirin kans kandee käyttää huulipunaa ihan vaan siks ku se näkyy (ihanku se ei normiolois näkyis, mut ei vaan koskaan muista läästia sitä naamalle).4 kommenttia:

 1. kutoo mopsien kanssa12. joulukuuta 2020 klo 8.19

  Ihana huivi! Jos se tulee myyntiin, niin teen tarjouksen siitä. Elukat on ovelia, joku lelu tai syötävä, mikä ihmisen mielestä on niimpal hauska, vekkuli ja maukas, ei kiinnosta lemmikkiä yhtään. Sitä voi kiinnostaa pumpulipuikko tai roska tai pesupallo. Olen aina ollut mieltä, että lemmikit ei ymmärrä, että on niiden merkkipäivä tai joulu, ne saavat lahjoja, mutteivät edelleenkään tajua miksi.
  Huulipuna on ihan huippuhieno juttu! Aion tänään punata huuleni, jos onnistun saamaan itseni näkyville etäopetustunnille.
  Jouluisaa viikonloppua, here we go again, oh my, how can I resist it...Eli mammamiioittelua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku se menee nii, et elukat saa lahjoja ja herkkuja vaiks ei oo mikään päivä. Niil on joulu ja juhannus aina. Otan tarjouksen vastaan, mut osta mielummin toi lanka ja tee itte, ni saat mukavasti kulumaan ne inhokkipäivät parin viikon kuluttua. Mä oon varma et sä tykkäät tost langast kans.

   Poista
 2. Hieno huivi. Väri on sininen, joka ei ole mun väri, mutta sininen on varmaan yksi suosituimpia värejä. Yritän aina välillä tehdä sinisiä sukkia, kun ihmiset tykkää. Just yksi tuttu kertoi alkaneensa meikkaamaan silmät, kun ne vain näkyvät maskin alta. Tuo huulipuna kuuluu samaan kategoriaan. Kauniit huulet! Mitä jos sulle käy niin ettet saakaan kuvaasi näkyviin nettikokouksessa. Mä just viikolla ennen kokousta kampasin hiukseni,laitoin näyttävät korvikset ja kaulakorun. Kuvayhteys ei toiminutkaan. Ihan turhaan :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja ihana tuo sininen. Ihana myös tuollainen linssilude Tassu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!