keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Sytomyssyjä ystävänpäiväksi

Taas on SE aika vuodesta! Ystävänpäivä lähestyy ja on aika viritellä puikot Tyks Sytomyssykamppikseen, kuten jo kymmenen kertaa aikaisemminkin! Kuviot menee kuten aikaisemminkin. Linkkaan TÄHÄN viime vuoden postaukseni. Sieltä löytyy kaikki olennainen linkkeineen päivineen. Facebookissa ryhmä: Sytomyssykampanja Tyksiin.

Itse testasin teeteeltä saamastani mallikerästä myssyn. Lanka oli mukavaa neulottavaa ja sytomyssy just sopivan kokoinen yhden illan juttu. Sain tutustuttua lankaan ja samalla aikaan jotain hyödyllistä. Lanka Sirdar Snuggly Repaly DK, puikot 3½ addin 40 cm pyöröt, menekki 41 g.


Tästä se lähti! Ensimmäiset tämän vuoden myssyt tuotiin
Lanka- ja Käsityöliike Anjalin
in keräyspisteeseen viime viikolla!

Hassua vaan, että myssyt tuonut neuloja ei ollut pari viikkoa sitten ikinä kuullutkaan sytomyssykamppiksista. Sitä itse kuvittelee, että kaikkihan tästä tietävät - onhan tämä jo 11. ystävänpäiväkeräys! Toisaalta varsinkin viime aikojen eristäytyneisyys ja karanteenit ovat tuoneet paljon uusia harrastajia käsitöiden pariin. Auttamis- ja ilahduttamishalua on. Siispä pistetäänhän sanaa kiertämään!

Oma blogipäivitystahtini sen kun harvenee. Huaweipuhelimesta ei onnistu kuvien siirto tietsikalle. Huomenna on pakko lähteä työpäivän päätteeksi Elisan poikien riesaksi. Taas kerran...

3 kommenttia:

  1. No jopa olet ollutkin ahkerana. Upeita myssyjä olet tikutellut.

    VastaaPoista
  2. kutoo mopsien kanssa22. tammikuuta 2021 klo 17.07

    Söötti keltainen myssy! Tämä myssyily on tammi-helmikuun traditio, se koukuttaa tai puikottaa joka vuosi.

    VastaaPoista
  3. On aina ilo nähdä, että sytomyssyjen ystävänpäiväkeräys jatkuu vuodesta toiseen! Ja vielä saadaan uusiakin tekijöitä mukaan näköjään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!