sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Tuubeja ByTähdenlennolle

Tikuttelin vielä kuusi tuubihuivia edellisten jatkoksi. Koska lankaa oli jäljellä jokaista väriä ja koska ajattelin, ettei olisi haitaksi jos niitä vaikka olisi varastossa uudella yrittäjällä muutama heti alkuun.

Kivaahan oli tikutella vanhasta muistista olympiahiihtoja seuratessa:

Käykääpä kurkkaamassa ByTähdenlennon sivulla. Lukiessani tänään hänen tarinaansa tuli melkein tippa linssiin. Niin tutulta kuulosti - lapsuuden haaveen toteutuminen monien mutkien jälkeen. Toivotan sydämestäni onnea Terhille: Uudelle yrittäjälle ja hienolle idealle!

Varsinkin näinä päivinä muistot valtaavat mielen. Oma lapsuudenhaaveeni omasta pikku lankakaupastani toteutui lähes päivälleen kaksikymmentä vuotta sitten. 

Koska näinä päivinä ei pirskeitä passaa järjestää ja kaffittelu puodissa maskin läpi olis varsin hankalaa ellei peräti mahdotonta, niin tarjoanpa teillekin virtuaaliset maistiaiset kaffekupposista, jotka äidin kanssa nautittiin viikko sitten kuuluisassa BageriÅ:ssa. Oltiin siis "lukemassa tiilenpäitä" Kakolassa.  

Tuubeissa lankana SMC Lovely Mohair. puikot 5 mm KnitPro vaihtopäiset. Yhdestä kerästä kolme tuubia somisteeksi Makemee-mekkoihin.

Pitkästä aikaa ollaankin viikonlopun vietossa Karvislandiassa. Aamulla heräsin aikaisin jäkistä ja hiihtoa katsomaan. Päiväsellä tulikin jo ihan kesäfiilis, kun viriteltiin klapikone ja tehtiin vähän puita. Sen verran, että saunaan päästiin ja varmaan päästään vielä toistekin. Tassukin pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan. Uudet akkamaiset (=pinkit, heijastavat) valjaat saivat sisäänajon, vaikka tassut kastuivat ilkeästi ja naapurissa kiekui kukko!

Taas  on se aika vuodesta, kun Susun tulput alkaa vaeltaa! Eihän niitä nyt heitteille olis voinut jättäää viikonlopuksi vaan ne kulkee kaiken muun tärkeän (=Tassu ja kaks kässäkassia) mukana!


3 kommenttia:

  1. kutoo mopsien kanssa21. helmikuuta 2022 klo 7.31

    Sydämelliset onnittelut! 20 vuotta sitten, joo, muistan hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hienosti olet jaksanut ja pärjännyt kaupan kanssa vaikka vaikeitakin aikoja on tässä ollut. Onnea jatkoon!
    Onneksi kevät jo kolkuttelee, ainakin tulppaanit ovat siitä takuuvarma merkki.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut pitkästä yrittäjän taipaleesta. Kauniita tuubeja ja tulppaaneita

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!