perjantai 7. marraskuuta 2008

Ennenkuulumatonta


Ihmeiden aika taitaa olla just nyt. Puotiin on tällä viikolla tullut kahta TÄYSMUOVISTA lankaa ja lankakaupan täti on ihan innoissaan!


 


Tänään sain viimein joskus elokuussa äkillisessä mielenhäiriössä tilaamani Marks&Kattensin New Yorkit:


 


Lanka on 100% akryyliä. 100g:n kerässä on 200 m, puikkosuositus on 5½ ja tiheys 16 s/10 cm. Kerän hinta on 5,95 eur.


 


Olen pitkin syksyä kauhulla odotellut tämän langan saapumista ja ihmetellyt mikä kumma mielenhäiriö on saanut mut tilaamaan kauppaan sataprosenttista muovia???!!!  Mut katsokaa nyt noita värejä!


 


Ja ihan aikuisten oikeasti on olemassa ihmisiä, jotka ei luonnonkuituja halua tai voi käyttää ja pitää tunnustaa, että mun puotini palvelee heitä melkoisen surkeasti. Toivottavasti tämä lanka helpottaa heidänkin pipo/kaulaliinatarvettaan!


 


Toinen jo pari viikkoa kyselty lanka on tämä hauska pompulalanka Big Ball:


 


Tämä hassu lanka on 100% polyesteriä ja 200g:n kerässä on 80m lankaa ja hinta on 15,95 eur. Tää on nyt niin suosittu juttu, että värejä on rajallisesti saatavilla. Tällä hetkellä meiltä löytyy valkoista, kuvan oranssia ja beigeä.


 


Tähän asustehuiviin meni lankaa 60 g (pituus 120 cm) ja aikaa kului kokonaista kahdeksan minuuttia… Siis todellinen jouluaatonaaton hätävara – lahja kolmelle yhdestä kerästä parissakymmenessä minuutissa!


 


Tämän ”sälekaihdinhuivin” neulominen vie ehkä muutaman tunnin, joten kannattaa aloittaa jo aatonaattona…


 


Kuvauksen ajaksi ilkeä lankakaupan täti sulki onnettoman blogikissan parvekkeelle:


 


Ihan turhaan – ”Höh” sanoi kissa tutkiessan lankoja ja käpertyi nukkumaan rakkaaseen pahvilaatikkoonsa…”Eihän ne ole edes merinoa…eikä edes alpakkaa. ”


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!