keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Jos meille tulee kylään….


…niin kannattaa tuoda omat eväät mukanaanSilmänisku


 


Ei me Piikun kanssa niin kauaa olla tunnettu, mutta eiliseen yhteiseen sukkasatoiltaan hän tuli mukanaan kylmälaukku täynnä herkkuja! Mistä ihmeestä hän tiesi ettei meikäläinen ole mikään keittiöfriikki?


 


Kylmälaukun sisällöstä pilkottiin kaunis salaatti ja sen kera nautittiin ihanaa loimulohta ja vuohenjuustoa. Ruuanlaittojuomana toimi mainion pirskahteleva kuohuviini. Tassu lahjottiin heti ovella KOIRANKARKILLA. Kyllä Piiku tietää tien miehen sydämeen - luulen, että tällä kertaa Tassu ei kertaakaan purrut vierastamme ja langatkin jätti suurin piirtein rauhaan.


 


Neuletapaamisissahan tärkeintä on syöminen, mutta innoissani unohdin kuvata makoisat herkut. Ennen Piikun saapumista pentukoulusta kuvasin kuitenkin lähtötilanteeni:


 


Herkuttelun jälkeen istuttiin iltaa sukkia tikutellen ja maailmaa parantaen. Piiku sai yhdet valmiiksi ja aloitti toisia. Minä sain illan aikana aikaiseksi vähän vartta ja yhden kantapään kiilakavennuksineen. Välillä vilkuiltiin kelloa, että muistettais katsoa Eeva Polttilan viimeinen uutislähetys. Tyylikkäästi lähti eläkkeelle uutistenlukija neljänkymmenen vuoden uran jälkeen. Uutisten aikaan juotiin iltateet Tuomen ohjeen mukaan tehdyn mustikkasysteemin ja vaniljakastikkeen kera:


 


Ilta kului liian nopeasti. Puikot suihkivat kuitenkin sen kun syömiseltä ehdittiin ja lopputilanne oli tämä:


 


Kiitokset kivasta illasta! Otetaanhan uusiksi? Kyl mäkin joskus kokkailen…ainakin jotain suppilovahveroista…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!