perjantai 11. syyskuuta 2009

Pientä heinää


Vaatimaton tavoitteeni Sukkasadon suhteen oli tikutella ainakin yhdet sukat joka viikko. Mönkään mni heti ekalla viikolla kun Regia-sukat eivät ehtineetkään... Siispä päätin tehdä kakkosviikolla pikkusukat:Langan valitsin Bamboo Strompegarnin uusista väreistä. Tää lanka oli nimittäin kerällä ihan eri värinen kuin ne kaikki muut ja halusin nähdä minkälainen kuvio siitä syntyy. Kaikista muista keristä tulee tämän näköistä raitaa.


Lanka: Bamboo Strompegarn (60% villaa, 25% bambua, 15% polyamidia).


Menekki 42 g. Koko 25-26. Vaikka mä aloittaisin mistä päästä niin aina vaan sitä lankaa jää pikku nöttönen...


Puikot: 2,25 mm Knit Pro. Oli tarkoitus harrastaa välineurheilua ja vaihtaa puikot varren jälkeen kakspuolikkaisiin mut unohdin. Kun kerran oli vauhti päällä... Ja sitäpaitsi mun mielestäni sukkien pitää olla napakat!


Tiimalasien jälkeen palasin siihen maailman parhaaseen perinteiseen vahvistettuun kantapäähän:Nämä kiikutetaan seuraavaksi Heinälatoon.


Kun noita Sukkasadon päivityksiä lukee niin siellä vilahtelee jos jonkinmoista nimitystä kantapäille. On ranskalaista, vahvistettua, tiimalasia... Mä olen niistä ihan pihalla! Onkohan jossain joku neulesanasto, jossa tulkattais mitä ne kaikki eri nimitykset tarkoittaa. Tunnen itseni tässä asiassa ihan yhtä tyhmäksi kun aikanaan kuullessani ensimmäistä kertaa Fifi-huivistaNolostunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!