keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Tossukierteessä


Suivaannuttuani edellisten tossujen saamasta positiivisesta palautteesta päätin heti tehdä toiset vähemmän teollisen näköiset:Pohjaväri edelleen Gjestalin Jannea ja pilkut raidoittuvaa Hjertegarnin superwashkäsiteltyä Limaa. Menekki yhteensä 104 g. Joku ihme positiivisen palautteen vimma sillä Karvisella täytyy olla, koska nämäkin saivat ilahtuneen vastaanoton: "Tuo missä on se kirkkaampi raita on selvästi oikean jalan tossu". Ja niin kun mä yritin sekoittaa vielä pilkutkin etteivät olisi niin sotilaallisesti riveissäSilmäniskuTällä kertaa neuloin nelosen puikoilla (edelliset 3½). Langan menekkiin puikkojen koko ei juuri vaikuttanut - tossun kokoon kyllä.


Hienoista pilkkuriveistä huolimatta ekat tossut oli sit kuitenkin eri paria:Joten oli pakko vielä tikutella kummallekin oma kaveri. Sama menekki - 101 g. Kahteen tossupariin menee 3 kerää pohjaväriä ja 1 kuviokerä.


Tässä vielä kaikki kolme paria, joista kaksi on matkalla Heinäladon täytteeksi:Oli tarkoitus hukata noihin pilkkuihin jämäkeriä... Nyt sitä ollaan sit tossukierteessä kun punainen jämä loppui pari metriä kesken ja piti aloittaa uusi ja nyt sitä jämää on enemmän kuin alunperin... Ainakin yksi pari on pakko vielä tehdä. Välillä kuitenkin muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!