torstai 17. joulukuuta 2009

Vannomatta paras


Nyt on sit sekin periaate heitetty roskakoppaan! Olen nimittäin tähän saakka ollut niitä harvoja ihmisiä, jotka ei koskaan ole tilanneet mitään nettikaupasta. Ja periaatteena on ollut, etten tilaakaan! Mulle on täysin käsittämätön asia että miten joku voi ostaa esim. lankaa koskettelematta sitä ensin! Ja muut asiathan ei mua liiemmälti kiinnostakaan… Kunnes tuli Jotain Jota Ilman Ei Voi Ensi Vuotta Aloittaa! Nyt mullakin on SE. Lauantaina tein elämäni ensimmäisen tilauksen nettikauppaan. Maksoin ja muutaman päivän kuluttua sain sähköpostiini ilmoituksen, jotta kalenterini on matkalla! Jännää (joo joo – mä olen ensikertalainen). Sitten nuuskimaan Itellan lähetysten seurantaa öin ja päivin monta kertaa. 15. päivä se oli lähetetty Jyväskylästä ja tänään on jo 17! Töistä lähtiessä tsekkasin vielä viimeisen kerran ja – lähetys oli ollut Salossa jo puolilta päivin! Suoraan postiin ja kotiin. Joku ehti paketin kimppuun ennen minua:


 


Tästä on iloa meille molemmille. Tassu sai paperipussin ja minä tämän:


 


Jo on suunnitelmissa tehdä joka kuukauden kässy vaikka lähipiirissä ei ole yhtään vauvanhousujen sisuksia eikä Tassu varmasti suostu pukeutumaan koiran nuttuun (vaikka kuvissa poseeraakin kissa ko. nuttu yllään).


 


Kässyraporttia ei pahemmin viime viikon ajalta ole antaa. Viikonloppu meni siivotessa, taloyhtiön pikkujouluissa  korttisulkeisissa:


 


Kuten kuvasta näkyy – korttien tekemiseen ja kirjoittamiseen sain ”apua” meidän pojilta. Viikolla taas on syntynyt tähtitorttuja, sinappia ja laatikoita.


 


Viimeiset tilaussukat piti tehdä kaksin kappalein. Kipuapusukat naiselle, koko 39. Neuloin 1,5 sukkaa ja sitten oli aika keria lisää lankaa… Uusi lanka oli paljon valkoisempaa kuin edellinen. Eihän tällaista sukkaparia kenellekään voi myydä varsinkaan kun sukat ovat menossa lahjaksi! Siispä oli pakko tikutella vielä toisetkin. Kuvassa väriero ei näy, mutta päivänvalossa ero on kiljuvan suuri. Puikot 3 Knit Pro, menekki kahteen pariin 168 g. Uskon, että ne erivärisetkin löytävät paikkansa joten hukkaan ei tämäkään tikuttelu mennyt!


 


Monissa blogeissa on näkynyt toinen toistaan hienompia ovikransseja. Meillä on kesät talvet vaan yksi ja sama. Siihen piti saada vähän jouluilmettä:


 


Viikko enää ja sit päivä on yhden minuutin pidempi!
P.S. Pidin taas pienimuotoiset yyteeneuvottelut itseni kanssa. Niiden serauksena "joudun" lomailemaan muutaman päivän joulun-vuodenvaihteen aikoihin. Siispä lankakauppa on vähän poikkeavasti auki parin seuraavan viikon aikanaHymy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!