perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi Vuosi


Kukkuu!


Tääl ollaan vaiks vähän hiljaiselta vaikuttaa. Oma tietävä kone on edelleen korjattavana ja Tapaninpäivänä iskenyt tauti pitää muutenkin elämöinnin vähän matalana. Kaikenmoisten droppien avulla selvittiin työviikko, mutta suunnitelmissa olleet uudenvuodenbileet Tottijärvellä ystävien seurassa piti jättää väliin. Jos jotain positiivista, niin illat olen elpynyt soffalla neuloen...


Uudenvuoden pippaloihin suunniteltu härpäke tuli valmiiksi. Miehusta läpäisi kissatestin:
Malli: Heidi Lindholm, Lanka teetee Cacao 255g, puikot nro 6 Knit Pro pyöröt.
Modasin ohjetta Susukokoiseksi koska ohjeessa oli vaan S ja M...


Uudenvuoden aattoilta meni soffalla vällyjen alla Radio Aallon 365 listan parhaita kuunnellen ja telkkaria ilman ääntä katsellen. Suloinen blogikuvaaja kokkasi Pasta Carbonaraa (niin herkullista, että ajattelin sairastaa toistekin). Neuloin vähän sukkaa ja vähän huivia ja pohdin, että ei tällä äänellä varmaan olisi voinutkaan laulaa Hectorin Kirottua Amsterdamia aamuviideltä kummipojan äidin kanssa kuten joskus hurjassa nuoruudessa... Se listan paras biisi oli muuten Stairway To Heaven. Jo ennen vuoden vaihtumista meikäläinen oli unten mailla.


Sukkasadon alusta on kässäpussin pohjalla kulkenut kaks Austermannin STEPjämää. Niistä piti tulla sukat ihan ittelle. Sävy sävyyn uuden sadetakin kanssa:
Tuli talvikin – yllättäen, sillä yleensä näillä leveysasteilla on sadetakille ollut käyttöä läpi vuoden. Sadesukilla ei yhtäkkiä ollutkaan mikään kiire... Eikä ne langatkaan ihan riittäny. Mäkihyppykisan aikana sain valmiiksi vuoden ekan:Lanka: Varressa Austerman STEPpiä kahta väriä ja Trekking Pro Natura. 2 kerrosta/väri. Jalkaterässä pelkkä STEPpiä koska olen päättänyt etten koskaan enää tee sukanterää ilman vahviketta. Keskenhän ne sit loppui... Vaan tulipahan taas ihan Susun näköiset sukat:-) Puikot 2½, menekki yhteensä 70g. Pitäsikö tehdä uudenvuodenlupaus, että tänä vuonna teen ittelleni ihan kunnolliset sukat ihan uudesta lankakerästä?Aamulla oli sit sellainen olo, jotta ei tää tauti tästä lojumalla parane. Terveyskeskuksen parituntiseen jonottamiseen valmistauduin täsmäasein:
Uus lanka puodissa... ja on niitä muutamia muitakin. Piti ottaa ne eilen mukaan ja ottaa valokuvia vaan koko juttu unohtui kun kauan kaivattu paku oli puodin edessä kun tulin ostamasta tämän päivän synttärisankarille lahjusta eläinkaupasta:
Aika innoissani olen puodin uudesta aurinkoisesta ilmeestä! Se vanha olikin aika hirveä... Toivottavasti tekin tykkäätte!
Siispä omasta ja Lankakaupan puolesta...Kiitän kaikkia teitä mahtavia asiakkaitani ja blogiystäviäni kuluneesta vuodesta, kaikista mainioista hetkistä ja joulumuistamisista ja toivotan Onnellista alkanutta Vuotta 2011!


Susu


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!