lauantai 26. maaliskuuta 2011

Suurenmoinen tunnustus


Susun Silmukat on saanut Suurenmoisen Blogin tunnustuksen! Ja vielä kahdelta suunnalta!Kiitokseni ja Blogikissa Tassun kehräykset menevät Netkissalle Kerrostalon Eläintarhaan ja Enkulille Enkulin Käsitöihin.


Pakko, myöntää, että katsoin suomennoksen sanakirjasta, vaikka Karvis oli sitä mieltä, että Googlen kääntäjä olisi jo selvittänyt asian. Mutta kun mä tykkään kirjoista. Ja enkun sanakirjaa Tassu ei (vielä) ole opiskellut riekaleiksi. Sana suurenmnoinen tuntuu niin...Suurelta! Ei kait tää nyt niin ihmeellinen ole?


Tunnustuksen saajan tulee vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle.  1. Koska aloitit blogin?


 Eka kirjoitus näkyy olevan 20.12.2007. Kylläpä on aika kulunut nopeasti!
  1. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?


 Käsitöitä ja lankoja pitäisi käsitellä ja aloittaessani mulla ol sellainen käsitys, että JOKAISESSA neuleblogissa on myös blogikissa… Ja Tassu oli heti juonessa mukana. Mökkeily ja muukin elämä täällä on näköjään tilitettynä. Yritän keksiä joka juttuun jotain kässyihin liittyvää, mut välillä se unohtuu kun tätä höpöhöpöä tulee sormenpäistä näppikselle ilman ajattelua. Onhan täällä ollut välillä ihan asiaakin – esimerkiksi on tiedotettu TYKS Sytomyssykeräyksestä ja Sukkiskampanjasta. Välillä käytän tätä kanavaa hävyttömästi hyväkseni kertoillessani Lankapuotini tarjouksista ja uutuuksista.


   1. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?


Ei kait tää nyt niin erilainen ole, mut tää on mun. Ja Tassun. Kaikki blogit on varmaan tekijöidensä näköisiä.


   1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?


Oli sellainen olo, että teen koko ajan kamalasti käsitöitä, mutta mitään ei kuitenkaan näy missään. Tästä piti tulla neulepäiväkirja. Ja Jossu yllytti. Karvinen (=nykyinen blogikuvaaja) suhtautui nuivasti eikä suostunut avustamaan, joten mä kiukuspäissäni päätin et minähän laitan sen blogin pystyyn ja näytän sille!


   1. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?Enemmän käsitöitä. Valmiita. Taidokkaita. Hienoja… Fiksuja ajatuksia ja vähemmän läpäläätä. Ja parempia kuvia. Mullahan on tuo blogikuvaaja, mutta en aina jaksa odottaa, että hän on paikalla ja jos on niin homma on niin hankalaa ja monimutkaista, et helpommalla pääsee kun räppäsee kuvat itte pikkupokkarilla. Tällä hetkellä toivoisin, että joku kertois miten mä saan tämän blogipohjan kuntoon. Tietokonerempan jälkeen pohjassa on kaikki osat ihan vinksin vonksin ainakin mun omalla koneellani.


 


Jaan tämän tunnustuksen seuraaville viidelle suurenmoiselle:


 


Jossu, käsitöiden moniosaaja, joka on tähän kaikkeen syypääSilmänisku


Ihalaiska. Oli jo aikakin laittaa blogi pystyyn ja esitellä kauniit työsi kaikelle maailmalle!


Mammutti. Kukaan muu ei voi olla niin hullu, et päättäis lanseerata Hullun Huivivuoden! Meitä mukaan tulleita hulluja kyl piisaa... Kaiken lisäks hän pitää huolen Tassun terveysruokavalistuksesta. Kiitti ja Tassulta terveiset Sonffille ja Soodille!


Piiku. Sai muuten keskiviikkona sukkakurssilla lisänimen: Purku-Pia. Purkaa omiaan ja muiden ja yllyttää kaikkia purkamaan. Mut ihmekös rouvan kässyt onkin sit täydellisiä!


Birgitta63 Maalla on Mukavaa- blogiin, jossa hienojen käsitöiden lisäksi seikkailee Tassun etäkamu Leevi-kissa:-)


 


P.S. Tassu edelleen ihmettelee miten siellä Kerrostalon Eläintarhassa ne kissat ja kalat voivat elää sulassa sovussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!