maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pehmotyyny


Virkkaustaistelun jälkeen tarvitsin jotain helppoa, nopeaa ja rentouttavaa neulottavaa. Syntyi suloisen pehmoinen tyyny teeteen Taigasta:Puikot nro 8 Prymmin ihan perinteiset muovipuikot, menekki 248g.


Taiga on pehmoista, hienointa merinovillaa, 100g:n vyyhdissä 105m, puikkosuositus jotain kasin ja kympin välillä ja tiheys 9-10s/10cm. Tällainen tyyny on mukava laittaa pään alle kun niskat on juntturassa ja päätä jomottaa tai vaikka soffalle selän taakse kun selkä on pökissä niinkuin Blogikuvaajalla just ny. Ohjeen mukaan kulmiin olisi tullut vielä tupsut, mutta kissahuushollissa ne olis varmaan saanut kyytiä. Eikä tämä tyyny Karvisen selän alle joutanut kun joku muu alkoi tehdä lankatestiä ja omi tyynyn itselleen:Ihanan pehmeää...Voi kun tuntuukin mukavalta....Varmasti parasta villaa...Tää tyyny kelpaa mulle!


Ensi viikolla teeteeliikkeisstä teemana neulotut sisustustekstiilit. Neulo pehmeä tyyny tai torkkupeitto teeteen Taigasta, joka on tarjouksessa 11,90€ (14,90). Taigasta synyy myös ihanan pehmeitä asusteita, joihin ohjeita löytyy mm verkkolehdestä.


P.S. Oltiin me saaressa. Kivaa oli mut siitä sit myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!