torstai 4. heinäkuuta 2013

Rantakassin uusi elämä

Keväällä ilmestyneessä teeteen verkkolehdessä (malli 11) oli helponnäköinen virkattu rantakassi. Ja kun kerran virkkauspäätöksen (=jotain pientä joka kuukaus) olen tehnyt niin ajattelin päästä helpolla. Kuvausta varten pakkasin valmiiseen rantakassiin pyyhkeen, uikkarit ja lonkerotölkin... Enpä ehtinyt kuvaa saada kun jo tölkki oli pullahtanut ulos verkkokassin silmuista!

Minäpä langan maahantuojalle valittamaan että tuollainen tyhmä malli... Vastaus oli: "Sulla on vaan liian pieni yksikkö - sikspäkki pysyy kassissa ihan hyvin!" Vastaus oli sen verran naseva, etten olis itte parempaa keksinyt ja lopetin valittamisen siihen paikkaan.

Sikspäkkiä en hankkinut, mutta kolme litran viinirönttönen täyttää nyt rantakassin. Sen voi ripustaa roikkumaan vaikka kuusen oksaan. Hanallekin on ihan sopivankokoinen aukko:

Lankana Shoellet&Stahlin ANYA, menekki pari vyyhtiä, koukun kokoa en muista (ei johdu kassin sisällöstä vaan siitä, et tämän valmistumisesta on kulunut jo monta kuukautta). Joka tapauksessa tänään ilmestyneen Suuren Käsityölehden sivulla 68 on muutama ihan toimivan näköinen ja vähän tiiviimpi kassimalli tälle langalle. Ja langat saat tietenkin Anjalinlta:-)

Minä en lupaa virkata kun nyt iski parin kuukauden tauon jälkeen ihan kauhea neuloosi!

9 kommenttia:

 1. Hauskan ja jämäkän näköinen! Ja varmaan toimii....

  VastaaPoista
 2. Näyttää toimivalta idealta! Mie se vaan virkkaan... neuloosia odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. neuloo mopsien kanssa4. heinäkuuta 2013 klo 18.12

  Näinkö kyseisen virityksen the Puodin korituolin selkänojalla? Luulin sitä joksikin muuksi. No mutta, noinhan se on toimiva! Viinibaari näreen kuin näreen oksassa.
  Mä en kestä, toi on niin hölmö!

  VastaaPoista
 4. Vautsi, miten kätevä. Tuosta saa näppärästi hanasta ihanaa virkistävää juomaa. Pakko toteuttaa itselle tuollainen

  VastaaPoista
 5. Kiva, näppärä kassi. Ja just toimiva viinirönttöselle. :-)

  VastaaPoista
 6. Tuommoinen joka mökille.....ehdottomasti. Jos valkkari alkaa liikaa lämpeneen, niin senhän voi laittaa tuossa kassissa suoraan mereen viilenemään, kätevää =) Taisit kehitellä tämän kesän hittituotteen :)

  VastaaPoista
 7. neuloo mopsien kanssa5. heinäkuuta 2013 klo 10.39

  Sude, veit sanat näppäimiltäni.
  Susu, voisit virkata juomien riippukeinuja useamman, ripustaisit ne pitkin tonttia, että missä satutte olemaan, niin aina juoma lähellä.
  "Joka niemeen, notkohon, saarelmaan kassin tahtoisin ripustaa..."

  VastaaPoista
 8. Samat ajatukset kuin ylläkirjoittaneilla:) Ei muuta kuin viinikassi jokaiseen sopivaan kuusenoksaan.

  VastaaPoista
 9. EN virkkaa. Oli tarpeeks haastavaa keksiä tuolle tyhmäkkeelle joku ns. järkevä käyttökohde. Ja yks juomapiste on ihan riittävästi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!