sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Lomakuvia ja video Tassun faneilleViikko on jo oltu töissäkin, mut sitä ennen lomailtiin. Mökillä tietenkin ja lomatouhut oli perinteisiä. 
Lomasääkin oli ainakin alkuun. Mun ennustus oli et perjantaina kun suljen puodin viideltä, niin alkaa rankkasade ja viimeistään seitsemältä illalla tuuli kääntyy luoteeseen. Ennustus meni sillä tavalla pieleen et perjantaina satoi rankasti jo koko päivän. Tuuliennuste meni nappiin.
Onhan ”Susun lomasäästä” se ilo, että kantsut kasvaa eikä hyttyset ja paarmat pahemmin häiritse… eikä täällä taivasvettä olla kesän aikana liikaa tullu.
Lauantaina silti päästiin mattopyykkäämään.
Verkkojakin uitettiin muutama kerta, mutta tähän aikaan vuodesta kalat on jossain muualla. Paitsi hauet ja kun muuta ei tuu niin ylöshän se otettiin ja Tassulle luvattiin.
Iskä ei vaan perkaa tarpeeksi nopeasti. Komentaa täytyy et VAUHTIA, NÄLKÄ! (Jukrat! Mä osasin laittaa videon tänne blogiin).

Tassu kun osallistuu kaikkeen aktiivisesti, niin jossain vaiheessa tulee väsy. Koska Tassu oli uuvukskissa niin se meni kokonaiseksi päiväksi lakkoon!
Tuossa tuolissa kökötti eikä suostunut liikkumaan mihinkään. Paitsi ruokakupille…
Mustikoita on pilvin pimein, eikä ne lopu vaikka kuinka keräis. Metsästä löytyi villivadelmia. Ja pari bambia (tai peuraa) mut yhtään pokemonia ei meidän saaressa ole.
Ja mitäs muuta me tehtiin? No klapeja tietenkin. Joka päivä…
Karvinen on ikuinen pikkupoika mitä legoihin tulee. Tässä on tulossa ABS-muovin korjausmönjää… Sillä paikkailtiin muutaman vuoden takaisia myrskyvaurioita soutuveneessä. Saapa nähdä pysyykö vesi nyt poissa välipohjasta!
Merivesi on jo niin lämmintä, että kuntoilla voi vesijuosten poijulta toiselle.
Tosin jonain aamuina ei paljon tehnyt mieli uimaan. Älllöä leväpuuroa oli rannassa ja myöhemmin laiturin ohi purjehti yököttävää levähernesoppaa… 
Loman päättäjäiset pidettiin perinteisesti. Toiset ne nauttivat meriaamiaista ruotsinlaivan buffetissa. Meillä oli oma buffettimme Airistolla.
Yleensä ollaan käyty uimassakin, mutta Airiston levätilanne oli yhtä surkea, kuin kotirannassa. Oli tyytyminen kahviin ja käsityöhön.

Ja Skål! 

4 kommenttia:

 1. Kivoja lomakuvia ja Tassu on aivan huippu. Loma taisi alkaa samana perjantaina ainakin sää vaikuttaa samalta.

  VastaaPoista
 2. Kivoja lomakuvia ja onpa Tassu nauttinut kesästä.

  VastaaPoista
 3. Ihana video Tassusta! Tattis. Mun tarvii ottaa Uskon kuorsausta ku ei se tolleen hienosti naukuile ku Tassu.
  Kiva ku perinteitä noudatatte, tuo Airisto kaffeilu.
  Ostin vadelmia ja petyin suunnattomasti, mauttomia olivat mokomat.
  Nyt täällä synkkenee, ehkä kohta saadaa sadetta ja viilennystä.

  VastaaPoista
 4. Tassusta päätellen loma ei loppunut yhtään turhan aikaisin. Kissa poika parka selkeästi meinasi uupua työtaakkansa alla ja nälkäkin todistettavasti tuli, kun henkilökunta oli hidas. Uupuuhan siinä.
  Vai lomasi loppumista saamme kiittää viimeviikon alun hyviä kelejä. Tiedä sitten ketä saamme kiittää loppuviikon päivittäisistä sadekuuroisa?
  Hyvää kesänjatkoa Tassulle ja emännälle sekä hyviä kanttarellikelejä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!