sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Ensimmäinen luukku

Teetee julkaisee Facebook-sivuillaan adventtikalenteria. Jokaisena sunnuntaina uusi ohje putkahtaa esille. Viime sunnuntain ohje oli vauvan tonttulakki. Aloitin ajoissa, oli ohjeet ja langat, mutta väärät puikot. Kun hattu viimein tuli valmiiksi niin kamera oli kadoksissa. Lakin valmistuttua ja kameran löydyttyä ei ollut oikeaa vauvaa, joten...
Lanka teetee Sara, 100 % merinovillaa. Puikot Knit Picksin 5 mm pyöröt ja kavennuskerroksilla sukkapuikot. Kerä molempia värejä riitti ja hopealankana käytin Anchor Artiste Metallicia.
Sara on taas niitä lankoja, jotka on pakko neuloa ennekuin siihen tykästyy. Kerällä se ei ole mitenkään houkuttelevan oloinen. Viitosen puikko tuntui aluksi tosi isolta, mutta kun nelosella aloitin, niin peltiähän langasta syntyi. Tupsun kieputtelin Prymmin tupsuhärvelillä. Tosi kätevä laite!
Vauvan tonttulakin ohje löytyy tästä linkistä (kliks). Tänään aukeaa adventtikalenterin toinen luukku. Mitähän sieltä löytyy?

Tälle tonttulakille kävi näin:
Nöyryytetty kuvausassistentti Tassu on palkittu runsain kananamein, eikä se ole pitkävihainen. Älkää soittako Tassunsuojeluyhdistykseen!

3 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja suloinen lakki ja Ihana Tassu.

    VastaaPoista
  2. Onneks lakki lensi pois. Ihan oikeesti ei kissaa saa tolleen nöyryyttää. Kiskatit-blogin rokkikissakin joutu kokeileen ja poseeraamaan tonttulakissa mutta kyllä sielläkin sitt armo kävi ja lakki poistui kuvista. Usko on onnekas, sen ei tarvii tuollaista kohtelua kokea;)

    VastaaPoista
  3. Taas on pientä kissa-raukkaa kiusattu oikein olan takaa ;D Vaan eipä tuo näytä pahemmin kärsineen siitä. Varo vain, ettei kosto iske, kun tuot joulukuusen sisälle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!