perjantai 23. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!

Blogissa on vietetty hiljaiseloa joulukuussa. Tokihan täällä on kaikenlaista puuhasteltu ja jouluvalmisteluja tehty, mutta puuhat on tonttujen salaisuuksia.

Ensimmäinen jouluvalmistelu oli luonnollisesti korttisulkeiset, joita vietettiin perinteisesti koko "perheen" voimin:
Kuten huomaatte - olen ollut urhea ja virkkaillut! Alkuun oli tarkoitus virkata yksitellen kaikki mallit kirjasta 100 virkattua lumihiutaletta... Eihän siitä mitään tullut - loppujen lopuksi opin yhden mallin ja tein sit niitä kunnes langat loppui. Järjettömän pienellä koukulla (muistaakseni 1,75 mm Soft Grip). Valkoisten hiutaleiden lankana on Alminaa ja sinisten uusi Hilo Nylon Metallico Omega 3. Lanka on siis nailonia ja siinä on ohut hopeasäie mukana.

Ja taas kun olin alkuun päässyt, niin kivaltahan se virkkuu tuntui! Vai joutuisikohan langasta? Eikös tuon omega kolmosen pitäis olla hirmuisen terveellistä?
Joulusiivouskin tehtiin. Koska emme vietä joulua kaapissa, niin niitä ei siivottu. Ehtii sitä ens vuonnakin. Tai seuraavana. Tassun lelukorit inventoitiin ja voi että meillä oli hauskaa! Löytyi monta unohduksissa ollutta kivaa juttua ja pari päivää Tassu leikki ku pikkukissa "uusien" lelujensa kanssa! Hiirtä ja palloa löytyi yhteensä 62 kappaletta (+ Karvislandiassa ja sohvan alla ja parvekkeella piilossa olevat). Minä olen sitä mieltä, että leluja on ihan tarpeeksi...

Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon. Enkelin myötä toivotan teille kaikille:

Hyvää joulua!


4 kommenttia:

 1. Kolmikolle Susu, Karvinen ja Tassu:
  Oikein kivaa, rauhallista, hyvää, maukasta ja kaikinpuolin mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Enkelten laulu, kellojen kaiku, joulusta ilmoittavat.
  Rauhoittuu mielet, päättyvät kiireet, joulu on tullut taas.

  Rauhallista joulua sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 3. Hah, hah.. Itselläni oli sama suunnitelma virkaat kaikki sata lumihiutaletta. Pääsin kolmeen! Meilläkään ei siivota komeroita, kun kukaan isosta porukastamme ( 8aikuista ja 6 lasta 4-8v.) ei joudu nukkumaan komerossa.;)

  Oikein ihanaa ja levollista joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!