perjantai 9. helmikuuta 2018

Sublime Estelle-nuttu

Meille tuli uus lanka. Sublime Baby Casmere Merino Silk DK. Langalla on hirviömäinen nimi, mutta se on nimensä mukaista eli ylevää (Googlen käännös).
Pitihän se heti puikoille pistää. Ja koska maallemme oli juuri syntynyt oma ykkösvauva ja uutisoinnistä päätellen vauveli oli miltei kuninkaallinen niin Prinsessa Estellen nuttuhan kasmiristahan syntyi pikavauhtia.
Pikavauhtia siksi, että lanka on oikeasti tosi ihanaa neulottavaa. Ja mallikin nätti ja kiva tehdä.

Lankaa kului 105 g eli alun kolmatta kerää (ohjeessa 2 kerää). Pyöröpuikoilla 3½ ja 4 mm paitsi hihat 4 mm ikivanhoilla Inoxin 4 mm metallipuikoilla. Mulla on kotona exexexpoikaystavältä (vitsit et oli fiksu kaveri) saatu puikkosarja 2-5 mm harmaita pitkiä puikkoja, joita käytän varapuikkoina kun kaikki muut on varattuina keskeneräisissä...
 Viikko sitten lauantaina loin silmukat. Ihanan rentouttava aloitus viikonlopulle: Puikoilla Taivaallista Cashmiria silkin kera, lasissa punaista ja korvissa Eva Dahgrenia ihan oikeasta vinyylilevysoittimesta. Samaan aikaan nykynykypoikaystävä (tietää tien Susun sydämeen) eli Karvinen kokkaili mulle ruokaa...
Pari päivää myöhemmin nuttu oli nappeja vaille valmis. Napit löysin tietenkin seinän takaa eli Salon Napista.

Onhan meillä tietenkin se poikavärikin:
Valtakunnan ykkkösvauvan iskä sanoi jossain mediassa viisaasti, että Suomessa syntyy joka vuosi jotain viiskyttuhatta vauvaa ja jokainen on yhtä arvokas. Ja jokainen on kuninkaallisen pehmeän nutun arvoinen lisän mä.

2 kommenttia:

  1. neuloo mopsien kanssa10. helmikuuta 2018 klo 14.56

    Suloinen nuttu ! Ja lanka, olisipa vauva, jolle tehdä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana! <3 Mulla alkoi uusi hyväntekeväisyyskeräys blogissani. Käyppä kurkkimassa! Hyvää Ystävänpäivää. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!