lauantai 8. maaliskuuta 2008

Kauhia Vimma!


Nyt kun se onnetoinen kanavatyö tuli valmiiksi, niin mulla on ihan kauhea vimma aloittaa uusia käsitöitä. Tätä autuutta varjostaa kyllä ikuisuustyö viime syksyltä. Yhden asiakkaan veneeseen pitää virkata viis metriä verhoa ja sitten vielä muutama pienempi. Niillä ei tähän asti ole ollut mikään kiire, mutta veneilykausi lähestyy – kysykää vaikka Karviselta, joka kävi eilen venemessuilla. Hänen venekuumeensa on melkein yhtä korkealla, kuin mun kässäkuumeeni.  Suunnitelmia ja ideoita on vaikka millä mitalla ja mahdoton into päällä! Huomiseksi luvataan kuulemma hyviä ulkoiluilmoja, joten tämä ilta meneekin sitten telkkarin edessä kässyjä vaihdellen ja Karvisen venejuttuja "kuunnellen".


  


Kuvassa viikonlopuksi Piikkiöön roudatut tekeleet. Melkein tarvitaan jo peräkärry Corollan taakse;-) Vasemmalla on itse koolaamani Trekking Pro Naturat. Tavoitteena oli liukuvärjätä langat omaan revontuli-huiviin. Langat päässevät puikoille heti, kun päätän tuleeko keltainen ylös vai alas. Alhaalla näkyy se veneverho, jota on jo 2,5 m. Sitten Trekking Hand Artista kuntopyöräily-autokyytisukat (huomaa ruusupuiset sukkapuikot). Innostuin Mandarin Naturellin iloisista väreistä niin, että virkkasin kukkia yli tarpeen. Kun sitä vihreää lankaa on vielä jäljellä niin pusero saa vielä pipon kaveriksi. Helmirannekkeet olisi jo syytä tehdä valmiiksi. ovat olleet sen verran kauan kesken, että alkavat jo näyttää käytetyiltä. Noita värjättyjä lankoja alkaa pyöriä nurkissa sellaisia määriä, että tulee pikkuhiljaa painetta myös TEHDÄ niistä jotakin. Yläkulmassa vauvan tossukat, jotka huovutin koneessa eilisiltana. Napit puuttuu enää. Alakulmassa mohair-värjäyskoe. Aika hassua muuten että tossukoissa ja mohairissa on samat värit. Mohairlanka oli alun perin beige ja tossukkalanka puhtaan valkoinen. Viimeeksi se ihanuus, herkku, naminami, terapialanka eli teeteen silkkivilla Elegant (500m/50g). Siitä on tulossa Minttumaari.


 


Kukahan lymyää pöydän alla? Valmiina hyökkäämään pöydälle ja sekoittamaan hienon asetelmani!


 


Hengästyttää jo tämän luettelon kirjoittaminen. Onko se muka ihme jos on verenpaineet vähän kohollaan?


 


Jotta jaksaa niin pitää syödä! Pakastimesta löytyi vielä viime syksyisiä ahvenfileitä ja kanttarellejä. Meillä taitaa hetken päästä olla juhlat koko "perheellä"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!