keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Selkäkeikkanaurua...


Viime torstain KIPissä vieraili myös paikallisen ilmaisjakelulehden toimittaja. Tänään se lehti sitten jaettiin jopa minun pikku puotiini ja tietty hetimiten piti lukea juttu. Luulen, että tavoite oli tehdä juttua Salon Seudun Kädentaitajista, josta saat infoa oheisesta linkistä, mutta toimittajapoikaparalla oli tainnut mennä muistiinpanot sikin sokin sekaisin ja sitten oli pitänyt koota jotain kirjoitettava niistä asioista mitä muisti… Ensin koko juttu nauratti kovasti, mutta sitten tuli mieleen et mitä jos joku ihan tosissaan lukee näitä??? Nauru vähän tyrehtyi…


 


No ainakin (omasta mielestäni) nimet oli kirjoitettu oikein! Virkkuukoukkua ei ollut kellään mukana (tai no mulla oli mut ei se esillä ollu eikä siitä puhuttu) ja sanomiset oli jotain sinne päinJ Kissoista puhuttiin mut jos mun pitäis ”kiroilla” niin et se painetaan lehteen niin siteeraisin kyllä lempikirjallisuusidoliani eli Uppo Nallea ja sanoisin et ”Voi Vessan Oven Kahva” eikä et ”Kissanviikset”! Ja ne lentokenttäjutut KIPpiin liittyen niin en kyl allekirjoita! Mut noi kaikki viis leukaa kuvassa… On se vaan hyvä, et kävelin eilen sinne yhtiökokoukseen;-).


 


Pääasia kait et käsityöharrastus saa taasen julkisuutta! Ja tiedoksi kaikille et KIPpailemaan ovat tervetulleita kaikki asiasta innostuneet eikä pelkästään Kädentaitajien jäsenet!


 


Kivaa on yhdessä käsitöitä tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!