sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Haaremi


Torstai-iltaisen mustikkatinkini ja saunan jälkeen huomasin jonkun karvaisen istuvan Pömpelin rappusilla. Se ei ollut Tassu vaan:


  


Tämä ei ollut se sama metsänneito, johon törmäsin viikko sitten aamuyöllä metsässä vaan Neito kakkonen! Vähän arkana se antoi silittää ja kehräsikin ankarasti, kun menin tekemään tuttavuutta Tassun toisen tyttöystävän kanssa. Samaan aikaan Tassu itse tarkkaili tilannetta lasin takaa mökin pöydältä…


 


Perjantaina kuulimme kulkusen kilinää takapihalta. Tassu oli jälleen pyytänyt sisälle ja kilinän aiheuttikin Neito ykkönen:


  


Ensin ajateltiin, että Tassu on varsinainen gigolo, jolla on haaremi mutta on mukavaa, että hän tuo tyttöystävät näytille kotiväellekin. Vai onkohan sittenkin niin, että neidot ovat tarkkoja reviiristään ja ajavat Tassun kotiinsa? Jäämme tarkkailemaan tilannetta…


 


Aamuherätyksien karmein tilanne olisi, jos huushollissa ei olisi kahvia. Seuraavaksi kauheinta olis jos aamukahvin sekaan ei saisi maitoa. Tää kakkoskarmeus oli vähällä toteutua perjantaiaamuna. Mietin eri vaihtoehtoja – saaresta kun ei noin vain poiketa lähikauppaan. Nöyränä hattu kourassa menin naapuriin vaihtokaupoille ja sain kun sainkin apua. Pikkasen tuli valitusta siitä, että kehtasin vaihtaa puoli desiä jääkaappikylmää maitoa tölkilliseen huoneenlämpöistä Lapin Kultaa…


 


Tavoitteena oli saada vuoden ensimmäinen tonttutinki täyteen viikon aikana, mutta laiskanläksyä tuli. Perjantai-ilta kului rannassa viimeisiä tikutellen:


 


Huomenna tuo läjä menee pyykkikoneeseen huopumaan.


 


Mustikat ei vähene yhtään, vaikka olen jo viikon verran lähes joka ilta könynnyt puskissa pylly pystyssä. Eilen opettelin käyttämään apuvälineitä:


 


Tuloksena oli roskia, lehtiä ja lötskömarjoja. Harjoittelu jatkuu tänään.Aamulla tehtiin kesän ensimmäinen pilkkireissu Airistolle:


 


Saaliiksi saatiin – kokemusta (ja yksi villasukka, koko naisten, Maijasta). Jos Tassun eväät olisivat meidän kalastustaidoistamme kiinni niin nälissään olisi kissaparka. Onneksi on possunsuikaleita ja pakastekalaa ja hiiriä!


 


Tämänpäiväinen veneretkemme varmaan peruuntuu. Tuulee kovaa idästä ja luvataan sadekuuroja. Positiivista tässä on, että eilen rannassa lillunut yököttävän näköinen sinileväpuuro on sekoittunut syvemmälle…


 


Ensi viikko tuo mukanaan blogikuvaajan loman, kahden ystävän vierailut ja suuret purjelaivat Turkuun. Siinäpä ohjelmaa riittämiin omaa elokuista ”tykyviikkoani” odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!