keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Ilonpilkkuja


Viikko on vasta puolessa, mutta monta iloista asiaa on tähänkin viikkoon jo mahtunut!


 


Sunnuntaina sain yllätyksekseni Intsulta tämän tunnustuksen:


 


Vähän jäi askarruttamaan ne ”monet mukavat syyt”, joiden vuoksi tämän sainSilmänisku Kiitos Intsu!Sähköpostissa oli toinen iloinen yllätys. Pate, Nami, Noona ja Neko kera mammansa ilmoittivat mulle ja Tassulle, että olimme voittaneet Tilkkutassujen Kesätyttöäänestyksen arvonnassa! Eihän kerrota niille Tassun saarityttöystäville ettei tuu satikutia...


 


Maanantai on perinteinen kaupunkipäiväni (=pyykkipäivä). Vein Tassulle ruokaa ja ajelin itse äidin herkullisen kesäkurpitsavuoan pariin. Sen jälkeen olikin vuorossa kesäretki! Oikein vesillä oltiin kun ajelimme Förillä Turusta Äboon (filmissä näkyy myös äidin ja isän parveke). Käveltiin Auran rantaa Martinsillalle ja toista rantaa takaisin. Isoja purjelaivoja ei vielä näkynyt, mutta muutama pienempi oli jo ankkuroitunut jokeen. Tänään niitä on jo paljon enemmän. Mahtaakohan illalla mökkilaiturilta kiikareilla näkyä tulijoita?


 


Tiistai toi mukanaan yllätysvieraita puotiin. Tai noo…muutamasta kysymyksestä päätellen olin pikkuisen uumoillut, mutta en kuitenkaan uskonut, että joku ajaa läpi puolen Suomen vain tullakseen visiitille mun lankapuotiini!


 


Ensin ovesta tulivat:


 


ja


 


ja näitä seurasivat MarjutJ ja Tupuna! Voi miten olinkaan tohkeissani ja iloinen ja varmaan höpötin niin, ettei tytöt tahtoneet saada suunvuoroa ollenkaan! Onneksi heillä oli aikaa istua ja tarinoida, hypistellä lankoja ja nauttia kahvikupilliset (ilman maitoa, ilman pullaa, ilman sokeria…) puodin takahuoneessa. Ja taas kerran huomasin, että jostain syystä lankakaupan varastossa sekaisin muovipusseissa lojuvat langat näyttävät paljon houkuttelevammilta kuin samat langat kauniisti järjestyksessä puodin hyllylokeroissaan! Olisikohan syytä suunnitella sisustus uuteen uskoon tai sitten muuttaa sisäänkäynti takapihan puolelle?


 


Päivä kului ihan huomaamatta eikä aikaakaan, kun kello läheni jo viittä. Lähtöhalausten jälkeen tippa silmässä tytöille vilkutellessani mietin, miten voikaan netissä ”tavatut” ihmiset tuntua ystäviltä ensi hetkistä lähtien?


 


Tuosta orkideasta taitaa tulla vähän stressiä – onneksi sain Tupunalta hoito-ohjeita eikä ne ainakaan alkuun tuntuneet aivan mahdottomilta noudattaa… Himppupatalapusta taas stressi helpotti – nyt mun ei tarvii sitä opetella ja jos päätän ottaa koukun käteen niin on livemalli, josta ottaa oppia. Mökille menee tämä ja kukka jää kauppaan myös muiden ihailtavaksi!


 


Illalla keräsin pari litraa mustikoita. Taitaa olla viimeiset hetket, sillä aamulla oli osa pihaa jo tyhjennetty rastaiden toimesta. Toivottavasti Tassu pitää päivän aikana siellä vähän ”jöötä”.


 


Makeaa mahan täydeltä osio jatkuu ihan konkreettisesti: Tänä aamuna sain maistiaisia Tapparan Miehen synttärikemuista! Tämä kanta-asiakkaani sai ”lahjaksi” valita itselleen potkupallopussilangat (Mari on luvannut virkata) sekä uuden Kalastuslehden. Lehti oli selvästikin mieluisampi lahjus… Nyt on sitten aika makea olo kun koko päivän olen popsinut keksiä ja mokkaruutua ja keksiä ja porkkanakakkua ja keksiä… Oliskohan Marin sittenkin syytä muuttaa blogin nimi sukasta pullaksi?


 


Jotenka fanfaarien kera Intsulta saamani tunnustus lähtee eteenpäin kaikille Tilkkutassuille, Tupunalle Resoriin, MarjutJ:lle Simppeleihin silmukoihin ja lempeisiin lankakeriin sekä Marille ja Tapparan Miehelle Sukka o mun juttuun.


 


Kiitos teille kaikille. Olette tehneet kesäisestä viikostani muistelemisen arvoisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!