torstai 27. elokuuta 2009

Vastustan


Mul on tänään päivä kun vastustan kaikkea! Ensteks vastustan nettiä ja tietokonetta.


Piti täydentämäni poppanavarastoa. vanhoina hyvinä aikoina hommaan meni vartti. Otin poppanakartan käteen, tsekkasin mitä puuttuu ja soitin. Tavarat tuli parissa päivässä.


Nyt tuli toimittajalta uusi hinnasto. Siinä ei suoraan KIELLETTY toimimasta niinkuin ennenkin, mutta vihjattiin, että olisi SUOTAVAA tehdä tilaus nettikaupan kautta. Minähän en netistä tilaa mitään, mutta kun tavara oli tuttua niin päätin toimia niinkuin toivottiin... Rekisteröitymiseen, tilauksen tekemiseen sivuilta toiselle hyppimiseen, tarkikstuksiin, ehtojen hyväksymisiin ym ym meni KOLME TUNTIA! Tavara oli kyllä perillä nopeasti kuten ennenkin. Ja ihan oikeanlaisenakin - kumma kyllä. Hinnat olivat kuitenkin nousseet. Hiukan ihmetyttää kun ainakaan palvelusta en joudu maksamaan kun palvelen itse itseäni ja tätä p...een nettiä!


Toinen tän päivän vastustuskohde on joku ihme muotivillitys neulottuihin tiskirätteihin. Eiks muka järkevämpää neulontakohdetta löydy? Kun tuohon Sukkasatoonkin oli pakko mennä pistämään nokkansa niin eihän sukkia mitenkään VOI neuloa ennen syysykuun ekaa. Eihän? Joku pikkuneule pitää kumminkin aina olla työn alla...


Pelkästään sukkapuikkojen virittämiseksi oli eilen ihan pakko kokeilla tätä ohjetta:Törmäsin tähän malliin jossain blogissa kesällä ja se näytti ihan sormia syhyttelevältä. Hauskaahan tuota oli neuloa ja valmistuttuaan se pääsi heti hommiin. Eilisiltana keittelin yhden maijallisen punaista viinimarjamehua ja sotkuahan siitä syntyi muutaman mehupullollisen lisäksi... Hyvin toimi bamburätti.Lanka SWTC:n Bamboo. Menekki huimat 13g. Sukkapuikot 3. Tuolle postimerkinkokoiselle ei mun huushollissa ole juurikaan tarvetta - postimerkkitahrat ei aiheuta mitään siivousvimmaa, joten aloin heti isomman, 25 silmukkaa. Siltä varalta, että joku on tosissaan rätteihin innostunut niin muistutan et mun puodissa on vielä maanantaihin asti tarjouksessa kilokaupalla oivallista tiskirättilankaa... Olenkohan siitenkin hurahtamassa näihin vaikka muka vastustankin? Niinkuin nettiäkin vastustan...silti joku meillä kirjoittelee blogia... Ai mää vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!