perjantai 27. marraskuuta 2009

Viikon varrelta


Muutama viiva on vedetty tekemättömien töiden listaan, mutta uusia juttuja tulvehtii enemmän, joten lista on nyt pitempi kuin alkujaan. Hyvä kuitenkin, että nyt olen itse taas kartalla missä mennään.


 


Keskiviikkona Turun Kippailusta kotiuduttuani pesukoneeseen hyppäsivät paljonpuhutut Limatossut:


 


Tassukin testasi ja hyväksi havaitsi (Nakkilangasta ei piitannut lain).


 


Koska tossuihin meni ohjetta enempi lankaa, niin virkkailin juuri aloitetusta kerästä pienet kukkaset koristeeksi. Koska mun mielestäni on silkkaa energian ja veden tuhlaamista pyörittää pesukonetta yhden tossuparin vuoksi, niin tekaisin muutaman lahjan kissaystävillekin:


 


Tossut: Koko 38-39, Lanka Hjertegarn Lima Print 156 g. Puikot 5½


Hiiret: Lanka: Sandnes Fritdsgarrn, menekki kolmeen hiirulaiseen n. 35g. Jälkeen lisäsin silmät ja nenän Lanetista ja korvat virkkasin Tovesta. Sukkapuikot 5. Hiirulaisten sisällä on se keltainen muovipurkki, jossa pääsiäismunan yllätys asustaa ja sen sisällä pikkukiviä. Ennen olen laittanut sisälle riisiä, mutta joskus ”keltuaiset” falskaa ja ennen pitkää riisi turpoaa eikä hiiri enää rapise… Tassu on kaikki hiirulaiset koeleikkinyt ja hyväksynyt.


 


Ja ne tossut on tässä:


 


Ensimmäiset tilauksessa olleet Kipuapusukatkin on tikuteltu (puikot 3 Knit Pro , menekki 82g, koko 39).


 


Taas huomataan miten Tassu tietää nää lankajutut. Edellisen postauksen muovinakki sai haistelut ja selänkääntämisen mutta katsokaa mitä kissa tykkää luonnonmateriaaleista:


 


Ihanaa!
Meidät on huomenna kutsuttu syysbileisiin ihan tähän lähelle. Mulla on aina vaan haaveena olla kotona eikä lähteä mihinkään viikonloppuna. Pari päivää sitten kävin Karvisen kanssa seuraavanlaisen keskustelun:


 


Susu: Mitä jos menisit sinne yksin, ei mul ol mitään päällepantavaakaan.


Karvis: Ei käy. Onks se pinaatti jo liian vanha?


Susu: Voisinks mä laitta sen?!?


Karvis: Tietty. Sitä paitsi sul olis siellä monta tuntia aikaa tikuttaa.


Susu: Saisinks mä ottaa kutimuksen mukaan?!?


Karvis: Tietty. Eihän se estä sun sosiaalista kanssakäymista mitenkään!


 


Ihana Karvis. Hän kyllä tietää mistä narusta vedetään…


 


Tänään päätin kokeilla yhtä uutta juttua:


 


Homma on vielä ihan vaiheessa, mutta me Tassun kanssa ei voitu olla testaamatta. Paperinarua, hapsulankaa, kasin puikot ja ledivalot. Paperinaru on peräisin Käsityökeskuksesta ja muut omasta varastosta.Sunnuntaina aion viettää kotipäivän. Ehkä pesen parvekelasit, ehkä järjestän jonkun kaapin. Ainakin jouluvaloja virittelen tähän kaamokseen. Kaikki salonseutulaiset tietenkin lähtevät kylille ja samalla poikkeavat Salon Seudun Kädentaitajien joulumyyjäisiin Sinisessä Talossa.


Näihin kuviin ja tunnelmiin lopetan tämänkertaisen postaukseni ja toivottelen kaikille lukijoille
Hyvää Pikkujoulua!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!