tiistai 1. kesäkuuta 2010

Turnauskuntoon


KesäYön Hullutus alkaa 39 min. kuluttua ja mä olen treenannut itteni huippukuntoon turnausta varten. Ensin tein pari keskeneräistä valmiiksi:Nää ei ole Sytomyysyjä vaikka ohje onkin Minttumyssystä ainakin suurin piirtein. Nää on mökkinaapurin tilaamat kesäpipot.


Lanka Sublime Bamboo&Pearls, koukku 3½, menekki lilaan 60g ja vaaleanpunaiseen 61g. Ihana lanka sekä neuloa että virkata ja tarjouksessa vielä kesäkuun ajan.


Perjantaina virittäydyin Hullutteluun lähtemällä herra Blogikuvaajan kanssa (kuvaus)lenkille. Joku venäläinen paatti Aurajoessa piti nähdä:Ja se uus sadetakki piti sisäänajaa kans:Laittomilta poluilta kotiin palatessamme näimme hirmuisen määrän etanoita:Minä tietty toivoin poutaa koska tyttöjen viikonloppu mökillä oli edessä ja kysyin asiaa. Etana veti heti sarvensa sisään...


Pihlajaniemessä oli myös muutamia blodietanoita. Niiden sääennustus oli paljon parempi.Kotirannassa kuvattiin vielä tämänvuotinen joutsenenpesä.Toivottavasti kaikki sujuu hyvin tällä kertaa!


Lauantaina sadetakille oli käyttöä. Vettä satoi kuin saavilla kaataen kun poikkesin kotiin hakemaan blogikissan kyytiin. Sade loppui ihmeen lailla ja päästiin ystävän kanssa saareen suht kuivina. Koska kyseessä oli tyttöjen viikonloppu niin lämmikkeenä oli tietenkin "ruusuvettä kultareunaisesta lasista"(lasi ja "vesi" oli molemmat kyllä naapurista - kiitokset!)


Eipä meitä pahemmin haitannut kylmä ilma. Neulominenkin sujui ihan mukavasti 8 asteisessa kesäillassa kunhan vaihdoin metallipuikot puisiin... Kuolleenmeren suolahoito saunassa sai meidät tuoksuviksi ja pehmeiksi seireeneiksi ja jo illansuussa näimme melkein auringonlaskun.Grillikana salaattipedillä kruunasi illaan ja uni maistui...


Aamulla annettin periksi mukavuudenhalulle (tai keski-iälle?) ja jätettiin aamu-uinti suosiolla väliin. Vaikka aurinko antoi odottaa itseään puolille päivin niin nyt on takuuvarma aurinko saaressa koko kesän (jos se pysyy hengissä). Parasta koko viikonlopussa oli viettää aikaa ystävän kanssa tekemättä yhtään mitään. Kiitos!Ruohosipulikin on Hervannasta (alunperin Ylivieskasta) kotoisin ja rehottaa jo vaikka kuinka monetta vuotta niin miksei siis aurinkokin paistaisi?


Juur äsken kursin kokoon vielä viimeisen "ennen KYH"-neuleeni. Viikonloppuneule Järbon Korallista eli neulejakku pikkupojalle:Lanka: Korall (100% puuvillaa, 50g=100m), menekki kokoon 116-120 268g. Puikot 4 ja 4½. Ensin kunnon perinteiset pitkät metalliPrymmit ja mökillä näpit jäässä Knit Pro:n pyöröt. Hassua - sormet lämpeni heti kun vaihdoin ne puupuikot!


Korall ei ollut alkuun mikään lemppari. Kun sain itselleni selitettyä, ettei möykkylangasta mitenkään voi tulla kaunista tasaista sileää niin johan alkoi silmukkaa syntyä! Oikeastaan tästäkin pitää lähettää kiitokset Sukka-Marille - ilman hänen toppiprojektiaan en olisi koskaan edes koskenut koko lankaan joka loppujen lopuksi olikin ihan ookoo.


Kahdeksan minuuttia keskiyöhön. Huomisaamuna mua odottaa töissä 47 eriväristä lankaa kerittynä ja järjestyksessä:Ensi työ on pohjakankaan päiden huolittelu. Vasta sen jälkeen päästään tositoimiin. Nukkasekoituksia teen työn edistyessä tarpeen mukaan.Kesää ja Yön Hullutuksia toivotan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!