tiistai 1. kesäkuuta 2010

Neulojamarssi ja ensimmäiset KYH-aloitukset


Sävel: Jean Sibelius, Sanat: Neuloo Mopsien Kanssa:


 


Neulojamarssi:


 


Tie selvä on ja marssi soi käy puikot heilumaan


Ei sammumaan into joudakaan ei toivo kuolla saa


On määränpää, se yhdistää, kun käymme KYHäämään


Maailma muu nyt unhoittuu kun neuloo näin


Päivittäin


 


(Alkuperäiset Partiomarssin sanat Aale Tynni ja Jalmari Finne)


 


Tämä teos sain kantaesityksensä tänään puolilta päivin, kun Neuloo Mopsien Kanssa tuli puotiin aloittamaan ensimmäistä KesäYön Hullutustaan. Yleisönä oli lomalainen eli Blogikissa Tassun kummitäti ja minä. Kaikki entiset ja nykyiset (ja tulevat) partiolaiset voivat nyt ottaa tämän vanhan tutun biisin uusin sanoituksin viralliseksi KYH-biisikseen ja ilolla hyräillä sitä aina uutta Hullutustyötä aloittaessaan.


 


Ja todistusaineistoakin on:


 


Silmukat luotu.


 


Muutama kerros on neulottu ennen kuin piti lähteä pissittämään mopsilapsia eli Gurua ja Mirkkua. Lanka näkyy kuvassa (Katian Lino 100%) ja puikot on silmämääräisesti nro 5 Knit Pro pyöröt. Puikot on valittu mm siksi, että ne ovat kivasti sävy sävyyn langan kanssa. Mulla ei oo hajuakaan mitä tuosta on tulossa enkä tiedä onko neulojallakaan. Joka tapauksessa nro 1/26 on todistettavasti marssin raikuessa aloitettu!


 


Täs välis kerron että me ollaan Sukka-Marin kanssa lupauduttu raportoimaan omiemme lisäksi myös Mopsien Kanssa Neulovan KYH-työt, koska hänellä ei ole omaa blogia. Hänen blogittomuutensa on tosi harmi juttu – siinä olisi varmasti blogimaailman värikkäintä sanankäyttöä!


 


Oma aamuni alkoi huomattavasti hiljaisemmin, joskin intoa täynnä olin minäkin:


 


Kauheasti pitää tuuhastella ennen kuin ryijyä pääsee nukittamaan! Tähtipolussa on muuten 47 eri väriä ja 32 eri nukkaa. Tarkkana saa olla. Tarttee vissiin pestä kakkulat.


 


Iltapäivällä pääsin jo yläreunaa solmimaan. Kyllä tuo partiomarssi soi minunkin päässäni koko päivän kun tein yhteensä 204 merimiessolmua. Oletan, että moni laulu tulee kesän aikana saamaan uudet sanat. Räiskäle ainakin siinä vaiheessa, kun joku onneton aloitus joutuu purkuun….


 


Olin puoli vuorokautta ilman yhtään kässyä (mökil on kyl yks UFO) ja siitä tuli aika ahdistava olo. 4-5 keskeneräistä työtä on ookoo, mutta en tiedä miten käy jos kässyjä on kesken yhtä aikaa 26! Alle kaks on kyllä kamala tilanne. Ryijyä en voi kuskata mukanani paikasta A paikkaan B joten tänään oli pakko aloittaa pari pientä ihan vaan yöunien vuoksi:


 


Ihanasta Adriafilin vauvalangasta junasukat ja Blend Bamboosta virkattu myssy samaan osoitteeseen kuin edellisen postauksen tyttöjen pipot.


 


Eli 3/26 aloitettu. Onks kellään vinkkiä miten antennipipoon se tehdään se antenni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!