perjantai 18. kesäkuuta 2010

Hyvin pyyhkii!


Pompulakluutuista on tullut parissa päivässä ihan hittijuttu. Neuloo mopsien kanssa aiheutti varsinaisen villityksen. Minäkin aloitin taas levymoppiluutua ja sain valmiiksikin. Hyvin pyyhkii! Sillä ihkaekalla pompulakluutulla lähti saunan lasioven ällö-öllöroiskeet ihan tuosta vaan ja silmälasien rasvatahrat ja myyntitiskin sormenjäljet ja mitä vielä. Myöhemmissä kuvissa nähtävä parvekkeen lasipöytäkin on huitaistu puhtaaksi pompularievulla.


 


Eilen päivällä äiti soitti ja vastasin nopeasti, että soitan myöhemmin koska meillä on KYH-kokous meneillään. Puodissa oli yhtä aikaa Neuloo mopsien kanssa ja Sukka-Mari ja Poika. Äiti sitten oli pohtinut et mikä se KYH oikein on ja tullut siihen tulokseen että se on Käsityön Ystävien Herkkuhetki! Ainakin herkkulankoja pyöriteltiin…


 


Mulla alkaa olla lomallelähtöstressi päällä. Koko maailma pitäisi saada valmiiks yhdessä päivässä ja vielä huolehtia siitä, että mukana on varmasti kaikki tarvittavat langat, puikot ja ohjeet juhannuspäivään asti. KYH-kassi vaihtui jo kolmatta kertaa suurempaan eikä kaikki ole vielä edes pakattu! Tämän viikon aloitukset (16 ja 17) ovat varsin vaatimattomia:


 


Pipo Katian Peru-langalla ja se em. moppi.


 


Moppi tuli valmiiksi eilen ja hyvin pyyhkii.


Puikot 2½, menekki 31 g. Kerästä tulee siis monta Kluutua ja pesintä ja pyyhintä. Nro 17 on silmälasinpyyhin, aloitettu eilen. Tänään sain hepulin kun huomasin puodissa ihan purettavaksi joutilaan pompulahuivin. Siitäkin saan monta mainiota riepuaSilmänisku Ihan pikkuisen nyppii se, ettei kukaan ottanut vakavissaan pompulalangan mainioita ominaisuuksia kun minä puhuin niistä jo marraskuussa. Äitikin oli suorastaan loukkaantunut kun mä tein reivun hänen hienon teatterikeeppinsä jämistä ja nyt riehuu itsekin innoissaan pompulariepu kädessään ympäri taloa!


 


Lauantaina aloitetut helmirannekket tulivat valmiiksi:


 


En ole ennen valkoisia tehnytkään. Kauniit omasta mielestäni. Menevät yhdelle tytölle, jolla on töissä niin kova ilmastointi, että villaiset rannekkeet ovat tarpeen myös kesällä.
KYH ykkösen edistyminen ei ole sujunut ihan suunnitelman mukaisesti. Kolmannes on kuitenkin jo nukitettu:Viikon tauko tekee hyvää hartialle ja sormenpäälle...


 


Kaikesta pallolankahälinästä huolimatta Neuloo mopsien kanssa on aloitellut muitkin juttuja: Tiistainen KYH-työ alkoi jo Lankakaupassa (huomaaks Mari - iso kirjain…) mallitilkulla Bamboo&Pearlsista:


 


 


Nyt lähden tästä torille ostamaan viikoksi vihreitä herkkuja, sitten vielä päiväksi töihin ja illalla saareen yli viikoksi!


 


Hyvää viikonloppua ja juhannusviikkoa kaikille!


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!