maanantai 28. kesäkuuta 2010

Neuloo Mopsien Kanssa - KYH 22.-26


Sillä välin, kun meikäläinen lomaili niin Mopsien Kanssa on KYHälity viimeiset aloitukset kasaan. Edellinen raportti löytyy Sukka-Marin blogista. Kuulemma Alfa ei kovin hyvin huovu kuudessakympissäkään vaikka pesuohje neuvoo hellävaraista villapesua. Meikä täällä ihmettelee kovasti kun minä huovutan normineljäkymmentäkin kestävän langan...


Juhannuksen aikana on aloitettu:22.6. Musta pompulamoppi (kuvassa, valmiskin jo)


23.6. Punainen Baktus-huivi Blend Bamboosta syksyksi - siihen aikaan kun on kiva et kaulassa on jotain mut ei vielä kaivata villaista.


24.6. Lila Baktus-huivi teeteen Aureasta, pukinkonttiin menossa.


25.6. Vihreä pompulakluuti (näit on Mopsiperheessä joka huoneessa tai ainaskin kylppärissä, vessassa, saunassa ja keittiössä)


26.6. YLLÄTTÄEN: Lisää mustaa pompulakluutia pukkaa! Miniäkokelas oli kehunut hyväksi keraamisen lieden putsaamiseen joten pitäähän näitä nyt tehdäSilmänisku Kuvaa ei ole mut aloitettu on.


Minähän teen näitä bloggauksia ruokapalkalla:-) Tänään sain kuvaussession päätteeksi purkillisen kukkakaaligratiinia! Oli muuten hyvää. Vaikka ajattelin annosta aika miehekkään kokoiseksi niin pupelsin sen päivän mittaan kaiken kun se maistui niin hyvätä... Kiitos!


Puuro-ohjeen laitan tuon edellisen postauksen kommenttilootaan:-)


Omat aloitukseni löytyvät tämän linkin alta. Tällä hetkellä hiukan hirvittää. The Projekti eli Tähtipolku-ryijy on rivillä 39/99 eli jäljessä ollaan tavoiteaikataulusta hurjasti. Seuraavat päivät ja illat menee pähkäillessä varastoja, tilinpäätästä ja arvonlisäveron muuttumista ja koneella istuen. Ei edisty KYHäilyt tällä menolla ei. Mut parhaani aion yrittää kaikesta huolimatta!


Mut pieni vink vink: Lankakaupan inventaariale jatkuu vielä kaks päivää ja pari pompulakerää on vielä jäljelläSilmänisku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!