perjantai 29. lokakuuta 2010

Puf puf…Puffalankaa!


KesäYön Hullutuksesta tuttu Äiti-Puffa on nyt alkanut äitimisen lomassa ihan tosissaan värjäilemään. Sunnuntaisin perhe saa nähdä nälkää kun keittiössä porisevat väripadat. Sain muutama viikko sitten pari mallivyyhtiä hypisteltäväksi ja koeneulottavaksi. Toisesta vyyhdistä piti tulla sukat sukkasatoon, mutta sille oli isompi tarve jossain muualla.  Verigreippi muuntautui huiviksi:


 


Mallin suunnitteli kolleegani Lahdesta eli Lankakauppa Heinin Pia Kaukinen. Minä sain kunnian koeneuloa… Ohjeen rivillä 23 tuli mieleen et jos mä koeneulon niin pitäiskö lukea ohjeesta muutakin kuin kaavio? Mun huivi on joka tapauksessa (lähes) mallin mukainen ja langan neulominen oli yhtä juhlaa. Tykkään. Blogikissa toimi laaduntarkastajana ja hyväksyi:


 


Puikot nro 4 ja menekki 81 g.


 


Eilen Äiti-Puffa puffautti itsensä perhejuhlien päätteksi ihan omassa persoonassaan Lankakauppaan kera pesueensa ja lankakassin. Muutama vyyhti tahtoi heti jäädä kyydistä pois:


 


Jokainen vyyhti ja värjäyserä on uniikki. Värjäyserän koko on korkeintaan 600g, joten toiseen identtiseen vyyhtiin ei maailmalla törmää!


 


Pari vyyhtiä on jo löytänyt uuden rakastavan kodinkin. Oranssi-keltainen on varattu, punainen (ja 102 paria sukkia TYKS Sukkiskampanjaan) lähti Piikun mukana saareen eilen  ja vaaleanpunainen lähtee huomenna Ouluun huivikuvausniskan mukana. (Kiitos avusta, uuden blogin julkistamista odottelen…).


 


Näitä saa tulla hypistelemään ja halailemaan ja kertomaan mielipiteitä ja esittämään väritoiveita. Juu ja on nää ihan myynnissäkin… Materiaalit 75% villaa, 25% polymidia, 400-420 m/100g/15 eur.


 


Ensi viikolla saan viimeinkin julkistaa toisenkin koeneulotun ja Pian suunnitteleman neuleen. Joku aika sitten ihmettelin ääneen yhdelle lankaedustajalle, että miten ihmeessä sillä on aikaa suunnitella neulemalleja?!? Vastaus tuli nopeasti – ehkä hän ei PUHU ihan yhtä paljon sun sinä…


 


Toisaalta – ei musta kuitenkaan suunnittelijaksi olisi joten jatketaan iloisesti höpötellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!