sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ettei pää palelis


Koska viime viikolla luvattiin jo lähes kahdenkymmenen asteen lämpötiloja niin meikäläinenhän päätti varustautua:Lanka: teetee Taiga, 300g. Malli 32 Moda 1/2011. Puikot nro 9.Tosiasiassa tämä on tilaustyö. Sovittu toimitusaika ensi Jouluksi. Kerrankin on jotain valmista hyvissä ajoin. Kauluri menee tietty HHV-saldoon numerolla 10.


Tarvitsin myös pienen näppärän autokyytikässyn. Olen joskus luvannut pitää veljeni bambusukissa sillä edellytyksellä, että hän tuo rikkinäiset takaisin ja saan neuloa varsiin uudet terät. Nämä uudistetut hän saa nimpparilahjaksi (nimpparit on vast tulossa, mutta olen satavarma ettei veljeni täällä käy kurkkimassa).Alkuperäiset sukat oli Trekking Pro Naturasta, joka on villa/bambu sekoite. Sukat kului risoiksi alta aikayksikön. Uudet terät Hjertegarnin Bamboo Strömpegarnin jämistä. Siinä mukana myös polyamidi. Toivottavasti kestää vähän paremmin tällä kerralla (ja toivottavasti nää kelpaa). Menekki 44g. Syksyllä teen veljelleni ihan kokonaiset uudet bambusukat.


Nyt tuli testattua tämä Elisan nettitikku. Se toimii pikavauhdilla täällä saaressa!


Loma edessä täällä Latosaaren pakkotyöleirillä. Siivousta, raivausta, haravointia, aurinkoa. Paikat kipeinä. Talviturkki heitetty eilen 3 asteiseen mereen (villasukat jalassa). Lomakuulumisiin palailen kunhan mökki on asumiskunnossa. Eilen saunan jälkeen umpiväsyneenä vilvoittelin rappusilla ja katselin omaa sielunmaisemaani.Näistä maisemista toivottelen kaikille Hyvää Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!