lauantai 16. huhtikuuta 2011

HHV 8 eli Tussah Silk


Viikko Yytee-neuvottelujen jälkeen on mennyt aika kakkaisissa merkeissä. Tassu oli ripulissa pari päivää. Oliskohan kolme pikkulusikallista jauhettua maksaa sunnuntai-iltana vai joku pöpö ulkoa saanut pienen massun sekaisin. Nyt on katti jälleen oma itsensä – karjuu ruokaa pikku paaston jälkeen ja puree ja yrittää ”lukea” mun kässäohjeita…


 


Olen yrittänyt hukuttaa huoltani pikkuisesta puikkojen parissa. Nyt kun tassumassu on taas normaali, niin huvittelin ottamalla itse kuvia huivista, kokoa 30*180 cm. HHV nro 8.


 


Lanka: Sublimé Tussah Silk (50% silkki, 50% viskoosi, 50g=100m, 6,15 eur/kerä)


Puikot: 4mm Knit Pro pyöröt


Menekki: 249g


 


Minä, kamera ja peili oltiin vähän vinksin vonksin. Huivi oli ihan kohdillaan… Blogikuvaaja voi pitää itsellään tiedon, että mun vaatehuoneessa jossain on kameralle jalka, jossain muualla on kameralle käyttöohje, jossa kerrotaan miten sellaista itselaukaisusysteemiä käytetään.


 


Mut hei – tää huvittelu (ja huivittelu) on paljon hauskempaa!


 


Ensin en kauheasti tykännyt koko langasta. Olisin kaivannut värivalikoimaan VÄREJÄ. Mun kun aamulla kieputin tuon huivin kaulaani niin se TUNTUI mukavalta. Siitä huolimatta ihmettelen miks värivalikoimassa on kolmea sävyä beessiä? No yks luonnonvalkoinen on ihan ookoo mut ne muut? Kaunis kiilto ja yllättäen lanka pysyi hyvin kasassa neulottaessa. Usein tuollaiset kaks erilaatuista säiettä lähtee kulkemaan eri tahtiin ja se on kettua. Tää meni kuitenkin ihan tasajalkaa kivasti.


 


Langalle on myös mallisto – taattua tyylikästä ja ajatonta. Jokaisesta mallista on kaks variaatiota. Esim. jakuissa lyhyt ja pitkä, pusero lyhyillä tai pitkillä hihoilla tai kahdella eri pääntiellä… Kirjaa (ja lankaa kans) saa ostaa hyvinvarustetuista teeteeliikkeistä. Niinku Anjalinilta esimSilmänisku


 


Tämän jälkeen palaan arkeen ja saan vähän väriä elämään. Silmukat on jo luotu tästä:


 


Värikästä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!