keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Annis eli HHV 9


Kun kerran KAIKKI muutkin neulovat Annista niin pitihän minunkin…


 


Lanka: Lang Jawoll Magig Degradé, (75%villa, 25%polyamidi, 100g=400m)


Menekki: 62g


Puikot: Knit Pron pyöröt nro 4


 


En enää yhtään ihmettele Anniksen suosioita. Huivi oli tosi kiva neuloa ja nopea. Innostuksissani väänsin tavoistani poiketen myös nypyt. Se oli kyllä ihan tyhmää, koska ne ei tuossa kirjavassa langassa edes näy.


 


Heti kun tuo lanka saapui taloon, niin tuo vihreä kertoi tahtovansa mun puikoille. Hassua kun en yleensä ole yhtään vihreän ystävä. Onko kysymyksessä kevät vai keski-iän kriisi? Huomatkaa muuten hieno huivineulani = risa sukkapuikko…


 


Niin kiva malli oli, että teen varmasti Hullun Huivi Vuoden aikana toisenkin. Yksivärisenä.


 


Lomapaniikki alkaa pikkuhiljaa käydä päälle. Stressaan ankarasti siitä, minkä kässyn otan mökille mukaan eikä päässä ole yhtään ainutta ideaa! Miten paljon lankaa tarvii viikoksi? Karvinen sanoi että saan ottaa mukaan puoli veneellistä… Se on ihan varma, että lankaa on lopulta liikaa, enkä oikeasti tee yhtään kässyjä. Siellä on kyllä riittävästi puuhaa ilmankin…


 


Muu valmistelu sujuukin paljon helpommin. Eteisen lattialle kertyy mökille vietävää kamaa kuten:


 


Ja Tassulle annettiin eilen kesän ensimmäinen punkkimyrkky:


 


Ettehän kerro sille, että sen niskaan tuupattiin koirille tarkoitettua! Viime kesänä todettiin, ettei sillä kissaversiolla ollut mitään tehoa. Tuossa on sama vaikuttava aine, mutta sitä on vaan vähän enemmän. Eikä sille muutenkaan tarvii kertoa myrkystä. Mä nimittäin luulen ettei se ollenkaan huomannut koko toimitusta!


 


Vielä mulla on pari päivää aikaa miettiä mökkikässyä. Ja TEILLÄ on pari päivää aikaa hamstrata Pääsiäis- ja Vappulangat. Viimeinen tilaisuus tässä kuussa on LANKALAUANTAINA (klik)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!