sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Paparazzi vauhdissa


Olen ihan vähän neulonut. Nyppyjä… Ei siis mitään näytettävää, joten annetaan Karvisen kameran laulaa. Eli tässä on Päivän Kuvat – Osa 2.


 


Aamulla lähdettiin jo perinteiselle sunnuntaiajelulle Kakskertaan. Haaveilemaan lomasta "Pääsiäissaarella".


 


Matkalla pysähdyttiin kuvaamaan pellon laidalla aamupalalla olevaa ”bambia”


 


Seuraava pysähdys olikin jo vastarannalla. Koko Vappari oli siltä kohtaa sulanut eikä mökillä ole paljon yhtään lunta! Laiturikin on tallella.


 


Venerannassa oli paljon muitakin mökkihöperöita. Jäätä yhtä paljon kuin viikko sitten, mutta siellä jo joku toiveikas oli hinaamassa venettä jäätä pitkin vesille. Konevoimalla homma ei onnistunut, mutta kahden naisen ja miehen voimin vene saatiin pudotettua veteen. Suut korvissa lähdettiin ajelemaan kohti kaupunkia ja olo oli riemukas. Ihan ku oltais oma vene saatu ponnistettua vesille.  
Jäätä on vielä mutta eiköhän se viikossa tuosta häviä… Ens perjantaina lasketaan vene, mennään viemään tavaraa ja laittamaan lämpöä päälle. Ihan varmasti! Lomautus nro 1 siis toteutuu.


 


Kotimatkalla päätettiin kävellä Friskalanlahden lintutornille. Sinne menosta on puhuttu jo vuosia ja tänään oli se päivä. Kerrankin molemmilla oli kunnon jalkineet (=saappaat) ja Karvisella oikeat kamerasysteemit mukanaan. Pari sataa metriä käveltyämme näin jotain liikettä vähän matkan päässä tiellä. Eipä siinä Piikun alkuviikolla antamat siedätyshoitovinkit ehtineet tulla mieleen kun tein sadan metrin juoksun maailmanennätyksen nähtyäni KYYN, joka oli ainakin 1,5 metriä pitkä! Karvinen hiffasi aika nopeasti mikä mulle tuli vaikka tavoistani poiketen en edes huutanut. Juoksin vaan ja hyperventiloin… Karvis meni ottamaan kuvan. Sen jälkeen vasta tuli ”pelastamaan” mut. Jäi sit se linturetki tekemättä. JOS haluat nähdä sen kuvan (en suosittele) niin voit klikata TÄSTÄ. Mun blogiin ei käärmekuvaa tule. Se on vissi! Karvinen sanoi et se mato oli oikeasti vaan puolimetrinen… Mä luulen et nyt saa keväänmerkkikilpailut jäädä tähän. Tätä en olis halunnut kokea.


 


Päivän ruoka haettiin Saaristolaismarkkinoilta. Loimulohta… Ja ostettiin uusi kalaverkko.  38 millinen. Sillä kalastetaan ahvenia ja kuhaa. Ei haukia. Sen verran kallis käsinpauloitettu verkko oli, että tänä kesänä ei sitten saksilla leikellä kaloja verkosta. Mahdetaankohan raaskia laskea verkkoa ollenkaan?


 


Pitihän Tassunkin päästä ulos. Minä olin narun jatkeena ja Karvis kameran. Tassu johti joukkoa ja me muut tultiin perässä sen kun päästiin:


 


Rannan joutsenet etsii pesäpaikkaa:


 
Hienoja lintuja, joiden läheisyydestä kannatti pitää katti kaukana.Jää suli ihan silmissä! Tässäkään ei enää illalla ollut lokkien tepastelupaikkaa: 


Jokainen puu piti ”merkata”:


 


Pajunkissat oli melkein yhtä suuria kuin Tassu:


 


Ja ihan kotipihalta Tassu löysi jotain tosi mielenkiintoista. Jättimäinen hiekkalaatikko! Miks ihmeessä mä en pääse tuonne?Kotiin tullessa yläkerran rouva tuli parvekkeelle kertomaan, että oli juuri katsonut telkusta ohjelmaa, jossa paparazzit vainos kuninkaallisia…ja samalla hetkellä me tultiin näkyville. Tassu, minä ja Blogikuvaaja Karvinen hurjan pitkän objektiivinsa kanssa. Kiitos yläkertaan tämän kirjoituksen otsikosta! Ja "Paparazzi" Blogikuvaaja Karviselle hienoista kuvista!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!