perjantai 13. toukokuuta 2011

Ja näin kassi heiluu


Kyllä musta vielä ihan hyvä tätimoonika tulee. Tai ainakin täti Susu. Ja ihan vähän jo osaan virkatakin:Katti mököttää, mutta hoitelee sentään hommansa laadunvalvojana.


En ole ihan varma onko tää juur ohjeen mukainen, mutta kassi tuli:Nappi ja sangat lisätään huomenna. Jotain tereitäkin olis pitänyt virkkailla mut joku raja mullakin. Kassi on juur mainio - tarpeeks tilava, tarpeeks matala et kamat löytyy, tarpeeks iso suu että näkee kertasilmäyksellä sisällön. Puikot ja koukutkin passaa sisään ja hyvä määrä lankaa. Kuvaushetkellä sisällä oli kolme kerää lankaa ja neljät villasukat...


Ja kohopylväs tuli opittua. Ihan uus juttu mulle:Lanka: Atol (puuvilla/villa) 2 kertaisena, koukku 3½, menekki 254g, ohje Anna Ishtiaq, Kashmir Arts.


Huomenna Anjalinilla virkataan ja Anna esittelee lankojaan ja opastaa (mäkin voin opettaa ketjusilmukkaa ja kohopylvästä) . Sain juur äsken meilin että arpavoittokin on pakattu. Lankaa ja sälää tarkoittaa et lankoJA ja koukkuJA ja muutakin kivaa. Mä luulen et henkilökunta ei saa osallistua (pöh) joten kandee tulla!


Mä ihan vähän ajattelen jatkavani koukkulinjalla. HHV pukkaa päälle ja mikäs oliskaan parempi tähän ajankohtaan ku virkattu silkkihuivi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!